Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Areál Kouty - lyžařské středisko - sjezdovky - lanovka - lyžařská škola - půjčovna a servis lyží - bowling - půjčovna kol a koloběžek. Informační centrum PVE Dlouhé Stráně - prodej lístků na lanovku - prodej suvenýrů.

Služby: - zajištění výcviku ve škole na sportovních létajících zařízeních - zprostředkování parašutistické činnosti - tandemy, výcvik, propagační seskoky - letecká fotografie, snímkování - školící služby v oblasti sportovní problematiky

Areál Lanového centra PROUD je místo, kde naleznete zábavu, odpočinek, nové neotřelé zážitky a útěk od vašich každodenních strastí. Leden: Mimosezónní provoz - rádi vám program připravíme po předchozí objednávce. Únor: Mimosezónní provoz - rádi vám program připravíme po předchozí objednávce. Březen: Mimosezónní provoz - rádi vám program ...

Prodej: - reklamní bonbony, lízátka, komprimáty a boxy, želatina, čokoláda, žvýkačky, nápoje. Rekreační středisko u Bílého koně. spolek PONÍK zs, hrajeme si s dětmi

Aromatrapie - pro jednotlivce, pro skupiny, obchodní strategie. Masérské, rekondiční a regenerační služby. Psychologické poradenství, poradenství zdravého životního stylu. Ubytovací služby a relaxační pobyty (v podhradí Helfštýna - Týn na Bečovu).

Dětská herna s kavárnou: - pořádání dětských oslav - prolézačky a atrakce pro děti do 12 let - hrací prostor pro batolata.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Parašutistický výcvik a provozování parašutistického výcvikového střediska zahrnující: - individuální seskoky padákem - základní výcvik - pokračující sportovní výcvik - propagační seskoky na kulturní a společenské akce - organizování a realizace paraprovozů - organizování a realizace sportovních soutěží - organizování a realizace firemních ...

Potápěčské centrum. Oficiální distributor: -potápěčské, plavecké a jachtařské vybavení značek CRESSI-SUB, STINGRAY, PRO-RAINER, KOWALSKI, CAMARO. Kurzy potápění v ČR i v zahraničí (Chorvatsko, Egypt) Zájezdy za potápěním: -pobytové (Chorvatsko, Itálie, Rakousko, Španělsko) -na lodi (Chorvatsko, Thajsko, Egypt, Florida).

Multifunkční sportovní hala: - fitness - badminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové sportovní lekce - wellnes, masáže - studia krásy - skybox - netradiční kavárna - konferenční místnost - plesy, společenské akce - konference, přednášky - firemní a vánoční večírky - pronájem sportovišť.

Dětské centrum: - prolézačky - skluzavky - balónky - opičí dráha. - pořádání dětských oslav - kurzy pro děti - cvičení s dětmi.

Skupina historického šermu MARKUS MORAVIAE. Občanské sdružení. Nabídka: - historická představení - šermířská a divadelní show - gotické souboje v plných plátových zbrojích zhotovených podle originálů - středověké souboje doplněné loučemi a ohni - renesanční souboje v kostýmech proslulých lancknechtů.

Vyhlídkové a reklamní lety balonem. Výsadkové lety. Letecké snímkování. Vleky reklamních transparentů.

Zdravotní pilates - masáže - cvičení pilates.

Areál sportu: - nekuřácký sport bar s letní terasou - fotbálek, tenis, volejbal, plážový volejbal, badminton, basketbal, nohejbal - dětské hřiště. Pořádání soustředění včetně ubytování. Firemním zákazníkům se nabízí možnost uspořádání teambuildingových a společenských akcí, turnajů a párty.

Služby: - cvičitelka pilates. Konání lekcí: Horní náměstí - Klub Teplo ZŠ Želátovská

Výživová poradna. Cvičení - lekce: - TRX - H.E.A.T. - kruhový trénink - yoga (začátečníci) - těhulky (předporodní kurz).

Lyžařské středisko: - 5 vleků - 4 sjezdovky všech kategorií - zasněžování - lyžařská škola - noční lyžování - půjčovná lyží a snowboardů (základní servis pro všechny) - grilování na terase - možnost ubytování (27 osob v chatě U vleku)

Karting arena: - veřejná motokárová dráha - sportovní víceúčelový areál s asfaltovou dráhou - půjčovna motokár pro veřejnost - firemní a soukromé akce dle požadavků. V měsících prosinec a leden je v provozu uzavřená aréna na Přerovském výstavišti.

Prodej, půjčovna, oprava, servis: - lyže - snowboardy - lyžařské vybavení Služby: - broušení bruslí

Laser game - je hra podobná paintballu nebo airsoftu - aréna, kde se laser tag odehrává, má 360 m2 plných překážek, rohů a zákoutí Další aréna: Novoveská 9, Ostrava – Mariánské Hory info@laserarenaostrava.cz tel. 702 915 258

Organizace a zajišťování paintballových, sportovních a společenských aktivit pro své členy a širokou veřejnost. Provoz sportovních zařízení vhodných pro netradiční adrenalinové sporty, za účelem podpory aktivního využití volného času, rozvoje nových sportů. Dále se přičinit o pokračování sportovního klubu s cílem i nadále se účastnit ...