Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Činnost: - kurzy, lekce cvičení - školení instruktorů

Pořádá - sportovní turnaje v hokeji, fotbalu a basketbalu Sportovní klub

Sportovní zařízení: - posilovna - spinning - jóga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Pořádáme příměstské tábory se sportovním programem. Součástí naší nabídky je cyklo tábor. Nechybějí ani tábory zaměřené na vodáctví či jízdu na in-line bruslích.

Jsme firma, která se zabývá pořádáním příměstkých táborů, sportovních táborů a kroužků atletiky. Snažíme se, aby děti sport bavil a aby rozvíjeli svojí pohybovou činnost. Děti naučíme různé sporty, především jsme ale zaměřeni na atletiku. Naši trenéři mají dlouholeté zkušenosti, jak s aktivní kariérou sportovce tak, s trenérskou praxí.

Úniková hra v Praze vám připraví perfektní teambuildingovou akci přímo pro vás. Můžete přijít i s partnerem a užít si hru ve dvou.

Zajišťujeme adrenalinové zážitky na vodě - FlyRide = let na vodním skútru poháněným vodním proudem, Flyboard - boty s vodními tryskami, díky kterým budete skákat jako delfíni, Hoverboard či Jet pack a další. Objednejte si nezapomenutelný zážitek. Udělejte radost a darujte poukaz. Kontaktujte nás.

Etriatlon tréninkové centrum - výuka plavání, plavecká škola - triatlonová škola - běžecká škola

Studio YOGA & ART - jóga pro dospělé, děti, těhotné - pilates. E-shop - pomůcky na cvičení - masážní pomůcky.

CZECH HOCKEY CAMP, pořádání: - hokejové školy, kempy, turnaje.

Horolezecká stěna Holešovice - kurzy lezení a horolezectví - lezecký oddíl.

Služby - kurzy jógy - cvičení, semináře.

Služby - golfové tréninky a kurzy - prodej golfového vybavení - servis golfových holí. Působiště: - adresa: Hotel Čechie, Praha U Sluncové 618/25 .

Závodní tým cross-country rally. Vývoj a konstrukce závodních automobilů pro cross-counry rallye.

Společnost TOM družstvo organizuje již řadu let letní dětské tábory v krásné a lesnaté krajině Podkrkonoší poblíž Babiččina údolí. Pro děti zajišťujeme ubytování ve čtyřlůžkových chatkách, k dispozici je zděné sociální zařízení i sprchy s teplou vodou. V hlavní budově se nachází kuchyně, hospodářské zázemí a jídelna. Dětem nabízíme řadu sportovích ...

Služby -pohybové a sportovní kurzy pro děti - cvičení rodičů s dětmi - kroužky pro předškoláky - cvičení s kojenci.

Služby - golfový trenažér a simulátor odpalů.

Služby - skupinová cvičení - masáže - pohybové programy - kosmetika.