Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Prodlužování řas - depilace - vizážistika Manikúra - pedikúra Solárium Sebeobrana KAPAP Fitcentrum Sebeobrana KAPAP Lymfatické masáže - klasické masáže - masáže lávovými kameny

Lyžařský areál - restaurace a hotel SVRATKA v okolí

Lyžařské středisko: - ski hotel - skibar - lyžařská a snowboardová škola Vlek: 566 523 458

Ski areál Dalečín. Centrum turistických služeb. Možnost ubytování v apartmánech nebo celá chata. Půjčovna lyžařských potřeb, výuka lyžování.

Tělovýchovná jednota: - atletika - cyklistika - divadlo - házená - kuželky - nohejbal - stolní tenis - šachy - tenis - volejbal.

Služby: -provoz sportovních klubů pro handicapované -pořádání turnajů a dalších sportovních akcí.

Kosmetika - lymfodrenáže - přístrojové ošetření těla - vyplňování vrásek - mezoterapie Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Solárium Cvičení - zumba.

Lanový park - lanové centrum - outdoorové aktivity - příměstské tábory.

Zábavní park Šikland je největší přírodní zábavní park v České republice pro celou rodinu. Nachází se v obci Zvole nad Pernštejnem v okrese Žďár nad Sázavou. Na své si zde přijdou nejen děti, ale i jejich rodiče. Navštívit zde můžete westernové městečko Šiklův mlýn nebo se ubytovat v jednom ze dvou hotelů (Hotel Colorado Grand, Hotel Arizona) ...

Hotel Pavla se nachází v obci Vlachovice nedaleko Nového Města na Moravě. Hotel je vhodný jak pro rodiny s dětmi tak pro seniory, rekreační pobyty nebo školení. Okolí hotelu je v létě rájem pro cyklisty a v zimě pro běžecké lyžaře. Pokud máte domácího mazlíčka (kočka, pes) neváhejte a vezměte jej sebou k nám. Kapacita hotelu je 17 pokojů ...

Rekreační středisko: -84 lůžek -hlavní budova-44 míst, společné WC, koupelna -10 chatek po 4 místech -uzavřený areál -volejbalové hřiště -stolní tenis. Ceny: -viz.web. Možnost ubytování: -školy v přírodě, ozdravné pobyty, školní výlety, sportovní skupiny, rodinné výlety, soustředění, semináře, porady, svatební hostiny a jiné další akce.

Služby: -kryoterapie, kryolipolýzy a léčba celulitidy.

Adam Doležal provozuje motokrosové tratě a závody.

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Pilates Semináře pro učitele mateřských a základních škol - cvičení s overbaly, dechová cvičení, postoje, správné držení těla Masáže (klasické, aroma, lymfatické, ...) - zdravotní tělesná výchova - baňkování - spinal touch.