Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Ubytování: - 2 chaty - společenská místnost. Služby: - krytý a venkovní bazén - sauna - stolní tenis - ohniště.

Služby: - tandemové létání na paraglidingovém kluzáku.

Provozování: -koňské jízdárny Ranče Březůvky: -venkovní koňská jízdárna -možnost projížděk do přírody -dětské tábory, pořádání dětských táborů u koní (s koňmi) -prázdniny s dětmi.

Letní koupaliště a minigolf: - bazén se skonanskými můstky a s dětským brouzdalištěm - hřiště na beach volejbal, nohejbal, petanque, badninton, stolní tenis, dětské průlezky, pískoviště a houpačky - bufety a kryté zahrádky - bezplatné parkoviště - minigolfové hřiště.

Rekreačně sportovní areál. Turistická chata. Ubytování: - 11x dvoulůžkový pokoj - vlastní sociální zařízení s WC a sprchou, ledničkou, TV NE. Bezplatné Wi-Fi připojení. Hospoda. Pořádáme oslavy narozenin, svatby, firemní večírky, rodinné grilování i jiné soukromé akce.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti pohybové, rozumové a sociální výchovy kojenců, batolat a dětí předškolního věku -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní ...

Společnost AGROCORP s.r.o. - Ekofarma Žlutava provozuje penzion, ranč v rekreační oblasti Chřiby a současně farmu - minizoo s řadou hospodářských zvířat. Ranč má ideální polohu, na kopci nad řekou Moravou, na vodní cestě Baťův Kanál. Agroturistika a cykloturistika má v ČR stále silnější pozici, proto se našim hostům kromě ubytování a ...

Zajišťování volnočasových aktivit pro děti. Pořádání letních dětských táborů.

V ActivityPark Hotel Všemina přožijete pobyt plný zážitků, prostředí je vhodné pro dovolenou s dětmi i všechny, které láká aktivní dovolená. Jde o hotel s wellness, bazénem, součástí je i vířivka, sauna, dětský koutek a aktivity pro děti, které jsou součástí venkovního hřiště.

Ubytování:18 lůžek - penzion. Služby: - sauna - whirpool - venkovní bazén - fotbalové hřiště s umělým povrchem - beach volejbal -pujčovna čtyřkolek -stolní fotbál -kulečník -stolní tenis -trampolína -minigolf

Činnost směřující k rozvoji a upevňování návyků zdravého životního stylu dětí, dospělých i seniorů. Organizace pravidelných pohybových a relaxačních lekcí pro dospělé ve filosofickém směru Body and mind pomalých forem cvičení. Zaměření na soulad zdraví těla i duše. Organizaci pravidelných pohybových kroužků pro děti. Zaměření na rozvoj v ...

Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Fotografické služby -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování ...

Lyžařský vlek. Sportovní klub: - lyžování - turistika.

Stravovaní, ubytování. Školy v přírodě, lyžařské kurzy, školní výlety, letní a zimní tábory, rodinná dovolena. Horská chata Unigeo: - 3 až 6 lůžkové pokoje (kapacita 78 lůžek), nově zrekonstruované společné WC a umývárny. K dispozici: - parkoviště - jídelna s barem - televizní sál - stolní tenis - biliard - antukový tenisový kurt - ...

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti cyklistiky, in-line bruslení, lyžování a snowboardingu

Golfový klub: - veřejné devítijamkové golfové hřiště - Indoor golf - tréninkový simulátor (trenažer) Aboutgolf - celoroční tréninkové centrum, výuka s profesionálním trenérem - golf bar - golf shop - prodej golfové potřeby - půjčovna: golfové hole, vozík (trolley).

Lyžařský areál SKI Mečová: - lyžařský vlek - délka sjezdovky 600 m - areál je vhodný pro pořádání školních lyžařských kurzů.

Krytý bazén. Finská sauna Pára. Whirlpool. Tobogan. Masážní trysky. Rožnovské koupaliště s atrakcemi.

Lyžařské středisko, Lanová dráha (dvoumístná sedačková lanovka)

POBYTY NA HUBNUTÍ A REGENERACI. OMLAZUJÍCÍ POBYTY. Kosmetické, regenerační, nehtové a solární studio. Prodej: - výrobky pro regeneraci zdraví a krásu. Služby: -pobyty na hubnutí, regeneraci, omlazení, welness -kosmetika -manikúra -pedikúra -kadeřnictví -masáže -finská sauna -solárium -cvičení pilates, jóga ... .

Vsacký Cáb – vrchol, na jehož jižních svazích se nachází přírodní rezervace Kutaný a Halvovský potok. Služby: - ubytování - hotelová restaurace, terasa s obsluhou, posezení na terase - sauna a whirlpool (na objednávku) - cyklo trasy - běžecké stopy V zimním období: - lyžařský vlek s převýšením 50 m a délkou 320 m - dětský vlek ...

Kategorie: - rekreace, rekreační středisko - zařizení - chata. - penzion - možnost svatebních a pohřebních hostin, rodinný oslav - levné ubytování v penzionu a v chatkách - kapacita 23 míst (6x2, 2x4, 1x3)