Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Komunální služby: -oprava, údržba veřejného osvětlení -svoz, třídění odpadu. Údržba komunikací a chodníků Zimní údržba. Správa hřbytova. Sportovní zařízení (koupaliště, tenisové kurty, hřiště...) Veřejná zeleň. Prodej stavebního materiálu (štěrky, písky...) Zámečnictví, zednictví. Izolatérské práce. Autodoprava, stavební stroje.

Podpora a propagace westernového sportu a rodea. Pořádání westernových závodů, seminářů, kurzů a školení. Středomoravský westernový pohár. Informace ze světa westernu a rodea. Inzerce, kalendář akcí.

Cvičení jógy. Užitek při pravidelném cvičení: -dobré zdraví -zlepšuje schopnost soustředění -rozvíjí sebedůvěru a sebeúctu -vede k duchovnímu naplnění a seberealizaci.

Provádíme vyhlídkové a reklamní lety balónem

Centrum potápění. -kurzy potápění. E-shop: -potapěčské vybavení. Služby: -servis potapěčské techniky. -půjčovna potapěčské výstroje. -potápěčské práce (vyzvedávání předmětů, pořizování fotodokumentace...) Jazyková škola: -kurzy angličtiny. -pomaturitní studium angličtiny.

MĚSTSKÝ SPORTOVNÍ AREÁL. Atletický stadion Víceúčelové hřiště s umělým povrchem Antukové a beach volejbalové kurty. Městský krytý zimní stadion

Rekreační středisko MONTE LOPE se nachází v Bílých Karpatech na Moravsko-Slovenském pomezí. Je obklopeno lesy, loukami a nejvyššími body Bílých Karpat - Javořina, Velký Lopeník a Mikulčin vrch.

Dámský fitness: - eshop, nutriční poradenství - analýza InBody - solárium - power Plate Studio - vacushape - zumba - power jóga - kardio zóna - bany gym - lymfomasáže

Lyžařský areál na Trojáku. Klub lyžařů Kroměříž. Provozování: - lyžařský svah a vlek. Lyžařská škola.

Služby: -seskoky padákem -tandemové seskoky -výcvik parašutistů.

Lyžařský areál. Opravy: - skiservis. Půjčovna: - lyže.

Sportovní hala: - určená pro míčové sporty - vybavená brankami, sklápěcími koši - zrcadlový sál - ozvučení - víkendové pobyty se sportovním zaměřením - 41 lůžek v areálu - sauna, fitcentrum - masáže - bowling - dvě fotbalová hřiště - krytý bazén 25m - wellness - kuželna - badminton - tenis 1 kurt - v zimním období ...

SKI PARK OSVĚTIMANY: -lyžařský vlek: -v sezónu 9-20 hod -2x POMA -výuka snowboardingu a lyžování. Pohostinství: -Hospoda NA SRUBU - stylový srub s domácí kuchyní.

Dovoz, import, distribuce, prodej: -krmivo, krmné směsi pro prasata, skot, koně -koncentráty. Chov: -smluvní odchov mladých koní. Sportovní jedecká stáj pro využití veřejnosti. Provozování: - ubytování ve dvou apartmánech -tenisový areál, kurty.

Rekreační zařízení. Chata. Dětské tábory. Školy v přírodě. Sportovní kurzy.

Sportovní areál: - ubytovna, ubytování - tenisové kurty.

Lyžařské středisko: půjčovna: - 737 606 044 restaurace - 572 577 336

Ubytování: -srubový, samostatný bungalov -apartmány. Areál: -bazén, koupaliště -možnost zapůjčení jídních kol -beach-volejbal -tenisové kurty -turistika, cykloturistika.

Rekreační zařízení s celoročním ubytováním. Služby: -rekreační ježdění na koni a výcvik pro začátečníky -výcvik ve stylu western -jezdecké kurzy -dětské tábory, školní výlety s programem -léčebné ježdění na koni, hiporehabilitace. Chov koní: -Český teplokrevník, Plnokrevnící, Quarter Horse, Apalluza. Služby pro chovatele: ...