TEZA Hodonín, příspěvková organizace

Sportovní haly k pronájmu zajišťují dostatečný prostor pro hraní míčových her a kolektivních sportů. Tělocvičny různých rozměrů lze pronajímat pravidelně nebo jednorázově. Je možné v nich pořádat nejenom sportovní, ale i jiné akce, plesy, bály a koncerty.

HC Benátky nad Jizerou, hokejový klub a zimní stadion. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. HC Benátky nad Jizerou-hokejový klub

Provoz tenisové haly: - 2 antukové kurty - 3 kurty s umělým povrchem.

Tělovýchovná jednota Auto ŠKODA. Sportovní hala.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce a zateplování starších rodinných domů - realizace průmyslových staveb - rekonstrukce výrobních a skladovacích objektů - výstavba nových ocelových hal. Odborné znalecké posudky nemovitostí.

Provozovatel hotelu Zimní stadion: -součástí dvě ledové plochy -posilovna -sauna -solárium -masáže -rehabilitace -pořádání sportovních soustředění -pokojích -ubytování 33 pokojů, z toho 3 bezbariérové -cateringové služby.

Tělovýchovná jednota, Sokol. Oddíl sportovní gymnastiky.

Badmintonový klub. Rezervace, pronájem: - profesionální badmintonové hřiště. Hala: Adresa: nám.17.listopadu 493 Benátky nad Jizerou 29471 Czech Republic Telefon: +420605820790