TEZA Hodonín, příspěvková organizace

Sportovní haly k pronájmu zajišťují dostatečný prostor pro hraní míčových her a kolektivních sportů. Tělocvičny různých rozměrů lze pronajímat pravidelně nebo jednorázově. Je možné v nich pořádat nejenom sportovní, ale i jiné akce, plesy, bály a koncerty.

Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Sportovní hala DATART je víceúčelová hala jejíž prostory můžete využívat pro různé sportovní aktivity, nebo jako koncertní sál a výstavy či velethy. V budově sportovní haly je umístěno fitness centrum, masáže, sauna, rehabilitace, nehtové, kadeřnické a kosmetické studio a také restaurace. Sídlo sportovních klubů: VSC FATRA ZLÍN HC ...
Dětské sportovní centrum pro děti od 3-9 let . Výuka probíhá v tělocvičně 9.ZŠ - Štefánikova 8/2514, Zlín 1.

Hokejová akademie. Bruslící pás pro zdokonalení techniky bruslení. Suchý led pro zdokonalení techniky hole, střelby. Fitness centrum: - posilovací stroje - cardio zóna.

Sportovní areál: - tenisové kurty kryté i venkovní s možností zapůjčení sportovního vybavení - squashové kurty s možností zapůjčení sportovního vybavení - solárium, posilovna - venkovní bazén.

Sportovní hala: -sportovní akce -floorball - muži, ženy, dorost, žáci -volejball - muži, ženy, juniorky, žačky -basketball - muži, ženy -stolní tenis - muži, ženy -sálová kopaná -sport pro všechny

Tenisový klub: -tenisová hala -tenisové kurty -antukové dvorce -umělé dvorce s osvětlením.

Zimní stadion Luďka Čajky. Hokejový klub HC PSG Zlín Provozování: -extraligový hokej -krasobruslení -bruslení pro veřejnost.

Sportovní komplex a ubytovna Zelené Sportovní komplex vhodný k pořádání sportovních akcí, turnajů, soustředění, školních výletů, firemních prezentací a školení: - sportovní hala - venkovní hřiště - ubytovna - sauna - školící místnosti - rezervace pronájmů a ubytování - sportovní kempy - soustředění a kurzy.

Sportovní hala: - určená pro míčové sporty - vybavená brankami, sklápěcími koši - zrcadlový sál - ozvučení - víkendové pobyty se sportovním zaměřením - 41 lůžek v areálu - sauna, fitcentrum - masáže - bowling - dvě fotbalová hřiště - krytý bazén 25m - wellness - kuželna - badminton - tenis 1 kurt - v zimním období ...

Maloobchod,prodej: -spodní prádlo značky ANDRIE -sportovní oděvy (oblečení) značky LITEX.

Škola potápění: - potápěčské kurzy - prodej výstroje - plnění lahví - zájezdy za potápěním - klubové akce.

Klub tradičních japonských bojových umění: -bojová umění aikidó, iaidó, kendó a džód.