Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Činnost: - tenisový klub - tenisová škola

Jezdecká stáj: - ustájení koní - jízda na koni, vyjížďky - jezdecký kroužek - koňské tábory

Beachvolejbalový klub: - 6 kurtů pro beachvolejbalových kurtů - organizování tréninků a turnajů - pořádání prázdninových a víkendových kempů - stavba kurtů na klíč.

Oddíl sjezdového lyžování. Pořádání: - závody ve sjezdovém lyžování.

Sportovní klub bojových umění: - karate - sebeobrana

Relaxpark: - bobová dráha o celkové délce 900 metrů - prolézačky, skluzavky, trampolíny, nafukovací hrad

Sportovní klub Loštice. Hlavní náplní Tri klubu Loštice jsou vytrvalostní sporty: triatlon, duatlon, cyklistika, běh, plavání. V naších řadách jsou závodníci od kategorií benjamínků po veterány.

Sportovní klub: - tréninky karate pro děti i dospělé

Sportovní klub zaměřený na střelbu z kuše: - sportovní střelba z kuše - rekreační střelba z kuše.

Společnost Služby města Náměště nad Oslavou, s.r.o. zajišťuje údržbu veřejné zeleně, místních komunikací, veřejného osvětlení, sportovišť dopravního značení. Dále poskytujeme ekonomické, technické a další doplňující služby pro vlastníky domů a společenství vlastníků jednotek. Interiérové služby: - služby v oblasti ekonomické - vedení ...

Společnost Golf Sokolov, a.s. provozuje moderní osmnáctijamkové golfové hřiště, které se nachází v obci Dolní Rychnov. Hřiště je položeno v nadmořské výšce 430 m n. m. a rozkládá se na ploše cca 100 ha. Klimatické prostředí je příznivé pro dosažení dlouhé golfové sezóny. Plocha greenů je od 500 m2 do 640 m2, celková plocha greenů včetně forgreenů ...