SKP MG BRNO, z. s.

Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

KOŘENEC GOLF & SKI RESORT Hotel PYTHAGOR **** - celková kapacita 40 míst, 9 dvoulůžkových a 1 třílůžkový pokoj - vlastní sociální zařízení - připojení k internetu. Restaurace: - obědové menu, speciality, tradiční kořenecká kuchyně. Golfové hřiště: - výuka golfu. Cateringová činnost.

Společnost Dynamiters Blasnko HK - Hokejový klub provádí nábor Mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej Dynamiters Blasnko HK.

Lanové aktivity: - nízké lanové překážky - vysoké lanové překážky - lezení na skalách - slaňování - lezení na umělé stěně - šplhání po laně - kieneova houpačka - lanovka - slackline - velký skok - houpačka (Big swing). Kurzy lezení: - kurz lezení na umělé stěně - kurz lezení na skalách - kurz lezení pro děti - ...

Sportovní klub Olympia Ráječko je moravský fotbalový klub z Ráječka na Blanensku, který byl založen roku 1932. Klubovými barvami jsou žlutá, zelená a černá. Oddíly: - Muži "A" - Muži "B" - Dorost - Starší žáci - Mladší žáci - Starší přípravka - Mladší přípravka

Činnost: - tenisový klub Adresa kurtů: Rašelinová, Brno - Líšeň (vedle ZŠ Novolíšeňská)

Golfové hřiště, klub. Provozovatel hřiště: PYTHAGOR, a.s ičo:25523945

Paintballové hřiště, pořádání turnajů

Sdružení sokolských jednot. Organizování sportovních turnajů a závodů.

TJ** Sokol Letovice. Tělovýchovná jednota.

Tělesná jednota Sokol. Sportovní oddíl.