Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Víceúčelové charitní zařízení Háčko provozuje oblastní charita v Červeném Kostelci. Vzdělávací a volnočasové centrum pro děti i dospělé. Služby: -mateřské centrum -BIOTHERIK - suché uhličité lázně -zájmové kroužky pro děti a mládež: -sportovní, dramatický, dívčí klub, německý jazyk, scénický tanec, kalanetika, šití. -edukační centrum ...

Lezecká štěna Horolezecký klub

Sportovní klub - bojové umění Taekwondo

Fotbalový klub. Družstva: - dospělí A - ČFL - dospělí B - KP - dospělí C - OS - dorost A - ČDSD + ČDMD - dorost B - OP - žáci A (SŽ+MŽ) - KP - žáci B (SŽ+MŽ) - KS - přípravka A (ST+ML) - KS - přípravka B (ST+ML) - OP - přípravka - školička. Škola: 5. - 9. sportovní třída na ZŠ Plhov.

Ace Poker Club je pokerový klub v Hradci Králové. Pořádá pravidelné i nepravidelné turnaje po dohodě s hráči. Na stránkách klubu naleznete informace o nejbližších turnajích a reportáže.

Aerobic team Jany Nováčkové - Koláčkové. - Kurzy dětského aerobiku - Kurzy s třásněmi POM-POM - Diskotéky pro děti - Soustředění - Exhibiční vystoupení