Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Pořádání - letecké závody Aeroklub Pořádání - společenské akce

Klub zaměřený na vodní lyžování. Sportovní činnost. Vodní lyžování.

Tenisový klub: -kurty -od podzimu do jara je instalována nafukovací hala -v letním období je tenisová hala demontována -k dispozici je 5 tenisových dvorců s víceúčelovým povrchem -jedná se o technologii nazvanou slangově „umělá tráva“, která je speciálně uzpůsobena pro tenis.

Fotbalový oddíl Nabídka cvičebních kurzů pro rodiče s dětmi a žactvo na adrese : Tělocvičná jednota Sokol Litomyšl Moravská 628 Litomyšl Tel: 604684752; 461612665

Aeroklub, vnitrostátní veřejné letiště. Naše činnost je zaměřena na poskytování vyhlídkových letů, výcvik soukromého pilota letounů, kluzáků, motorových kluzáků a parašutistických kurzů. Možnost ubytování hotelového typu.

Tělovýchovná jednota.

Restaurace - italská pizza - rozvoz - občerstvení - letní zahrádka Jezdění na koních - ustájení koní - programy pro děti - poradenská činnost Prodej - krmiva pro psy a hospodářská zvířata Prodej - krmiva pro psy a hospodářská zvířata