SKP MG BRNO, z. s.

Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Motorkářský klub Hudební produkce - pořadatelské a stravovací služby

Nabídka golfových a tenisových kurzů. Pořádání turnajů, společenských akcí, konferencí. Možnost využití restaurace. Relaxace: - sauna - whirpooly - solárium - masáže (klasické, sportovní, thajské) - fyzioterapeut - kosmetika - baňkování.

Volejbalová škola Praha - jediný evropský projekt nespecifické primární prevence dětské kriminality a protidrogové prevence, který od ledna 1991 vyhledává, integruje a do dospělosti vychovává nikde nezapojenou mládež. Vše bez nejmenší podpory státu.

Jacht klub Vzdělávací a tréninkový Institut - Institut supervize a koučování Psychiatrické a psychoterapeutické středisko

Sportovní klub. Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií.

Sportovní kluby a mužstva Provozování sportovního klubu, tělocvičny a posilovny. Cvičení s dětmi od 14 měsíců do důchodu, hraní pingpongu a volejbalu.

Hokejový klub. Zimní stadion. -veřejné bruslení.

Provoz 6 tenisových kurtů. Nabídka služeb školičky. Zhotovování výpletů.