Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Sportovní a rekreační letecká činnost.

Naučná stezka. Vodní park: -3 části (parková, rybniční a zoopark) -zaměření na vodní rostliny, ryby, ptactvo -lehký terén, vše po rovině, trasu lze absolvovat i jako bezbariérovou -trasa je s průvodcem -možno zakoupit informační brožuru -délka 1 km** -čas pro prohlídku 1, 5 hod* -optimální doba návštěvy je vegetační ...

TJ SOKOL Tělocvičná jednota Sokol Kolín pořádá pravidelné cvičení v sokolovně.

Připravíme pro vás realizaci minigolfového hřiště přímo u Vás na zahradě (v penzionu, hotelu, rekreačním středisku), včetně veškerého vybavení pro hraní minigolfu (hole, míčky, bagy apod.). Dále vyrábíme zahradní hry - kuželky, šachy, domino, člověče nezlob se a další.

Tělovýchovná jednota Sokol. Sokolovna.

Autocrossová a rallycrossová trať. Klubovna, občerstvení. Pronájem areálu pro sportovní akce.

Sportovní areál: -tenisové kurty 5 antukových dvorců -2 odrazové stěny -dětské hřiště -sociální zařízení -občerstvení.

Fotbalový areál - 2x přírodní tráva, 1x umělá tráva III. generace, hřiště na beachsporty, sauna, infrasauna, malá tělocvična, restaurace.

Tělovýchovná jednota. Sportovní hala. Tenisový klub: - tel. 315 682 224, 602 177 126 - email: frantisek.menda@xella.com - web: http://www.tenis-neratovice.estranky.cz. Ubytovna: - tel. 315 682 433 - email: ubytovna@tjneratovice.cz - web: http://www.tjneratovice.cz.

Vodácký klub: - jsme klub s dlouholetou tradicí - disponujeme kvalitním vodáckým i rekreačním zázemím - máme vlastní přístaviště - organizujeme sportovní akce pro děti i dospělé - závodíme na pramicích a raftech.