SKP MG BRNO, z. s.

Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Jízdárna - vyjížďky na koních - ustájení koní Pořádá - víkendové pobyty s koňmi - dětské tábory Koně - chov - trénink - přeprava

Fotbalový klub FC Vysočina Jihlava. - stadion

Vodácký klub: -vodní turistika -rafting. Půjčovna, pronájem: -sportovní lodě - kanoe, nafukovací pramice, rafty aj. -vodácká výzbroj, potřeby -přívěsné vozíky na lodě -střešní boxy. Možnost sjednat zapůjčení i na jiném místě.

Tělocvičná jednota, TJ Sokol. Rekreační cvičení pro všechny věkové kategorie, sportovní oddíly. Kulturní sál DIOD (Divadlo otevřených dveří - www.diod.cz) Oragnizování sporotvních a kultuních akcí. Pronájem tělocvičen, kulturního sálu.

Služby: -pořádání sportovních soutěží a závodů -v běhu, -v běhu na lyžích a triatlonu pro sportující veřejnost.

Pteam je sportovní tým, který se věnuje dětem a vychovává sportovce. Pteam kids pořádá veletrh hraček na Vysočině. Pteam finance nabízí finanční poradenství.

Tělovýchovná jednota. Ubytování, služby: -ve sportovním areálu ve 3 - 5 lůžkových pokojích -4 antukové kurty -travnaté fotbalové hřiště, asfaltové hřiště -prostor pro stolní tenis, posilovna -v blízkosti tělocvična, koupání, cykloturistika -v zimě sjezdovka s vlekem. -celodenního stravování v objektu ubytovny. Ceny: -1 noc 200 Kč -2 a ...