Jízdní kola horská, trekingová a krosová se řadí mezi základní typy kol. Nezapomeňte si kromě jízdního kola pořídit i potřebné příslušenství v podobě cyklistické přilby, rukavic, pohodlného dresu, stojanu, košíku, kapsy na drobnosti a odolného zámku.

Radek Košárek se zaměřuje na sestavování, servis a prodej jízdních kol a cyklistických doplňků.

E - shop - jízdní kola - sportovní potřeby pro triatlon, fitness, lyžování Prodej - jízdní kola Prodej - sportovní potřeby (pro triatlon, fitness, lyžování)

FastBike s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis a přestavby elektrokol a provozuje e-shop s elektrokoly, tříkolkami a příslušenstvím.

Pepe Cycles s.r.o. se zaměřuje na prodej horských, jízdních kol a elektrokol včetně veškerého příslušenství.

Společnost milujeme kola s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis jízdních kol, cyklistických doplňků a elektrokol.

Společnost 4 KLUCI OD KOL s.r.o. provozují cykloprodejnu se servisem, kde je možné zakoupit nejen kola, ale i helmy, brýle, tretry, komponenty a dárkové poukazy.

Maloobchod: - jízdní, horská, trekingová a silniční kola - horská kola OLPRAN, AMULET, FORT, AUTHOR - dětská kola, tříkolky, koloběžky, kola s pomocným motorkem - náhradní díly a doplňky Veškeré opravy, záruční i pozáruční servis.

Prodej, servis, půjčovna: - jízdní kola. Prodej náhradních dílů a doplňků, fitness zařízení a rotopedů.

CykloRape Strážnice se zabývá prodejem kol všech značek a typů. Současně nabízíme také servis, kdy na přání zákazníka zajistíme dovoz a odvoz kol. Veškerý nabízený sortiment můžete zakoupit na našem e-shopu. Nabízené produkty: - carbonová kola - horská kola - celoodpružená kola - dámská kola - krosová kola - city - dětská kola ...

Specializujeme se na servis jízdních kol všech druhů a elektrokol. Pro vaše pohodlí a bezpečnost nabízíme kompletní služby od A do Z.

CYKLOSPECIALITY s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis různých druhů kol, koloběžek, odrážedel, helem a doplňků.

Společnost BPS Bicycle Industrial s.r.o. se zabývá výrobou a montáží jízdních kol a elektrokol. Nabízíme vysoce kvalitní jízdní kola a elektrokola montovaná v Evropě za velice příznivé ceny. V nabídce naleznete dětská kola, trekingová a městská kola, horská kola a také aktuálně nejdiskutovanější produkt - elektrokola. V počátku byla naše ...

Cyklosféra v Břeclavi provozuje restauraci, pronajímá apartmány, pořádá koncerty, promítá filmy a prodává a půjčuje jízdní kola.

Ubytování, penzion. Restaurace, vinárna. Půjčovna kol.

Ladná kola je půjčovna jízdních kol, se sídlem v malebné obci Ladná. Nabízí v okrese Valtického areálu půjčování cyklistických kol.

Půjčovna elektrokol a nosiče elektrokol. Koloběžky. Elektrokola vám v závislosti na dostupnosti dovezeme i odvezeme na potřebné místo.

Květoslava Michlovská provozuje půjčovnu s různými koloběžkami, koly a parkoviště.

ADANI s.r.o. provozuje e-shop pro milovníky sportů: - skialp - sjezdové lyžování - běžecké lyžování - snowboarding - snowboard - jízda na kole

Místo, kde Jiří Menzel natáčel své Postiřižiny. Pivovar s restaurací a poetickým hotelem. Prohlídky: muzeum rakousko-uherského pivovarnictví, současná výroba piva včetně ochutnávky z tanků. Prodej sudů, půjčovna výčepů. Půjčovna kol a e-kol. Koncerty, sportovní akce. Svatby, firemní akce, oslavy. Provozní doba restaurace: denně 11-23 ...

Maloobchod, prodej, E-shop: -lyže sjezdové, běžecké, snowboardy -lyžařské boty a doplňky -značkové sportovní zboží Nike, Adidas, Puma -sportovní, běžecká a vycházková obuv, kopačky, sálovky, míče, batohy, tašky, doplňky, oblečení pro sportovní aktivity i volný čas -vybavení pro sportovní kluby.

Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: -sportovní zboží, potřeby. Zimní sortiment: -sjezdové lyže, boty, snowboardy, běžecké lyže, boty. Letní sortiment: -cyklistika - kola horská, crossová, dětská, freestyle.

Společnost Elektrosport s.r.o. se zabývá výrobou, servisem elektrokol Maxbike. Dále provádějí přestavby kol na elektrokola, servis, prodej a náhradní díly značek: Elektrosport, BionX, Agogs, E-totem, Leader Fox, Crussis, Apache, Lovelec, Bosch, BH. Další činnosti: - testování elektrokol - půjčovna elektrokol - výlety na elektrokolech - ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: -kola -příslušenství, doplňky -oblečení na kolo.