Žádný profesionální ani rekreační lyžař se neobejde bez sjezdových nebo skialpinistických lyží, lyžařských bot, vázání, hůlek, přilby, chráničů, lyžařských brýlí, vosku a dalšího příslušenství. S kvalitním lyžařským vybavením bude lyžování bezpečnější.

Společnost Total sport Pink s.r.o. provozuje prodejnu se zaměřením na lyžování, běhání a golf.

Servis jízdních kol. Prodej, e-shop: - jízdní kola - lyže - cyklo příslušenství a náhradní díly.

Prodej jízdních kol a velomateriálu, servis lyží a bruslí

Maloobchod, e-shop, servis: - skateboardy, waveboardy - snowboardy - vybavení pro kiteboarding - kolečkové brusle Půjčovna: - lyže - snowboardy

Firma Speciálka u Michala poskytuje kompletní servis kol a lyží. Prodává lyže, snowboardy, chrániče, boty a doplňky. Zajistí servis běžek a snowboardů. Půjčovna lyžařských setů a vybavení. Zakázková stavba kol. prodej a servis jízdních kol.

Prodej a servis kol, lyží, komponentů a ostatních sportovních potřeb na objednávku

Služby - lyžařský a snowboardový servis.

Maloobchod, e-shop: - běžecká obuv - sportovní oděvy - lyže - golfová móda.

Specializovaná sportovní prodejna, skiservis a půjčovna a opavský bazar: - carvingových lyží, snowboardů, běžek, ledních bruslí - broušení ledních bruslí expres na stroji PROSHARP - sportovní potřeby a obuv (Merrel, Asics, Dolomite) - kolečkové brusle K2, náhradní díly a kolečka - lyže a snowboardy (využijte také rostoucí systém pro děti ...

Prodej, maloobchod: - sportovní potřeby - sportovní oděvy, obuv - lyžařské a cyklistické potřeby.

Prodejna nových u zánovních lyží a lyžařského vybavení v Kopřivnici. prodejce lyží, snowboardů, běžek a skiaplů. Půjčovna lyžařského vybavení.

Výhradní zástupce společnosti BERKNER v České republice: - sportovní oděvy, sportovní prádlo z materiálu MERYL, SILVERbion, cyklistické dresy, bundy a kalhoty, lyžařské oblečení. Prodej: - potřeby pro horolezce - turistické vybavení - stany - spací pytle - cyklo doplňky - lyžařské vybavení - iontové nápoje - ...

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - lyžařské vybavení pro skialpinismus, trekking, freeride - výbava do lavin - lopaty, sondy - lyže, sněžnice - boty, oblečení - batohy - spací pytle - vázání.

E-shop lyže-levně, prodej, maloobchod, internetový obchod: - sjezdové, běžecké, carvingové lyže - snowboardy. Půjčovna lyžařského vybavení pro školní akce (lyžařské výcviky).

Maloobchod, prodej, e-shop: - sportovní a turistické oblečení - sportovní a turistická obuv - sportovní potřeby

Prodej, e-shop: - sportovní potřeby - sportovní oblečení, oděvy, obuv

Prodej, e-shop - sportovní potřeby - sportovní oděvy, oblečení, obuv

Prodej, e-shop - sportovní potřeby - sportovní oblečení, oděvy, obuv

Prodej, e-shop - sportovní potřeby - sportovní oblečení, oděvy, obuv

Prodej a maloobchod se sportovními potřebami. Nabízíme: - lyže a snowboardy - boty a vybavení - kola silniční, endur, dětská, crossová a horská Půjčovna a bazar kol, lyží a skialpinistického vybavení.

Lyžařský areál: - sjezdovky - snowpark pro snowboarding - běžecké trasy - lyžařska škola - servis a půjčovna - lyžařské vybavení, lyže.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, půjčovna, e-shop: - lyžařské vybavení - lyže - zimní sportovní potřeby - lyže, snowboardy, sjezdovky, běžky - helmy, boty, hole, vázání, brýle - čepice, rukavice, návleky.

Surfstore, s.r.o. se zaměřuje na prodej surfařského, lyžařského a skate vybavení a oblečení, v sortimentu je možné nalézt i neopreny a neoprenovou obuv.