Žádný profesionální ani rekreační lyžař se neobejde bez sjezdových nebo skialpinistických lyží, lyžařských bot, vázání, hůlek, přilby, chráničů, lyžařských brýlí, vosku a dalšího příslušenství. S kvalitním lyžařským vybavením bude lyžování bezpečnější.

Společnost SKI - MAX CZECH, s.r.o. je jedna z největších a nejdéle podnikajících rodinných firem v lyžařském průmyslu v České republice a na Slovensku. Klientům nabízíme širokou nabídku služeb a velký výběr rozmanitého sortimentu lyžařského vybavení prostřednictvím kamenné prodejny SKIMAX STORE, nebo prostřednictvím našeho velkého e-shopu, VIP ...

Výroba: - lyžařské hole (běžecké, sjezdové, teleskopické, dětské) - komaxit - automatická lakovací práškovací linka

SNOWFREERIDERS s.r.o. se zaměřuje na výuku lyžování, snowboardingu a provozuje internetový obchod se sportovním vybavením.

Prodej: - sportovní potřeby - sportovní obuv - rybářské potřeby - prodej servis lyží a kol - broušení bruslí. - prodej a servis elektrokol

Kociánov s.r.o. poskytuje ubytování Kareš, dále: - SKI a letní areál, půjčovnu lyží - Bikepark

FREETIME PROJECT s.r.o. poskytuje ubytování v Penzionu Slezský dům, který se nachází v krásné krajině Jeseníků. Dále provozují služby v lyžařských střediscích Karlov+Ludvíkov, Filipovice, Ostružná, Petříkov, Miroslav (Lipová-lázně): -lyžařská a snowboardová škola + dětská školka -půjčovna lyží a servis SPORT 2000 RENT. SPORT 2000 ...

Prodejna se sportovním zbožím. prodáváme vybavení pro zimní sporty - lyže a snowboardy, lyžařské i snowboardové boty a také helmy a hůlky. V letní sezóně u nás zakoupíte kola, elektrokola a náhradní díly a příslušenství. Půjčujeme lyžařské vybavení pro děti a dospělé.

Prodej, ski servis, půjčovna lyží a turistického vybavení, ski bazar, e-shop: - sportovní potřeby - kola, lyže, snowboardy, vybavení pro turisty, horolezce a vodáky. Další prodejna: - 28.října 3

Ski-Uničov Prodej, servis, půjčovna: - lyže, lyží - běžky - autorizovaný skiservis MONTANA.

Prodej: - lyže, běžky, snowboardy - jízdní kola - outdoorové vybavení - sportovní oblečení a vybavení. Lyžařský servis. Půjčovna.

Areál Kouty - lyžařské středisko - sjezdovky - lanovka - lyžařská škola - půjčovna a servis lyží - bowling - půjčovna kol a koloběžek. Informační centrum PVE Dlouhé Stráně - prodej lístků na lanovku - prodej suvenýrů.

SUN SKI & BOARD SCHOOL Síť komerčních lyžařských škol a půjčoven, která nabízí vysokou kvalitu služeb. Půjčování, pronájem: - lyžařského vybavení - snowboardového vybavení - lyžařská škola - snowboardová škola - servis.

GM SPORT Olomouc BĚŽKY – LYŽE – SNOWBOARDY - prodej - bazar – servis. Půjčovna lyžařských potřeb – půjčovna lyžařských setů již od 590 Kč (lyže, boty, hole, přilba). Prodej - výhodné nové běžkové sety (běžky, vázání, boty, hole) již od 1.990 Kč. Nabízíme nové i použité lyže, snowboardy, běžky značek Sporten, Skol, Blizard a jiné. Prodej oblečení ...

Služby: - oprava, servis jízdních kol - broušení bruslí - skiservis, servis lyží.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, - jízdní kola- prodej opravy - lyže - prodej, servis, půjčovna - půjčujeme lyže + boty na sezonu od 990 kč

Maloobchod: - jízdní kola - cyklistické doplňky - oblečení na snowboard - obuv - sportovní potřeby. Služby: - stavba jízních kol na zakázku - veškeré opravy kol - skiservis, broušení lyží a bruslí - elektrokola.

Prodej, půjčovna, servis - Voda, Kola, Lyže: - veškeré vodácké vybavení, vše pro vodáky a vodní sporty - prodej jízdních kol a vybavení - prodej běžek a sjezdových lyží - lyžování - eskymování. Škola jízdy na kajaku.

HARTMAN sport plus s.r.o. je specializovanou prodejnou lyží, lyžařských bot a doplňků. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - lyžařské vybavení (lyže, boty, vázání) - snowboardy. Půjčovna, servis: -lyžařské vybavení, snowboardy, běžecké lyže, boty, hole. Výroba a prodej strojů na broušení lyží.

Prodej, půjčovna, oprava, servis: - lyže - snowboardy - lyžařské vybavení Služby: - broušení bruslí

Prodej: - zimní zboží, lyže, hokejová výzbroj. Půjčovna: - lodě, rafty.

Dětské skicentrum v Olomouci je prodejna a půjčovna lyží a snowboardů. Prodej, půjčovna, servis: - kompletní lyžařské vybavení nejen pro děti - lyže, boty, hole - vaky na lyže a boty - snowboardový komplet (snb, boty) - celosezónní půjčení snowboardů, lyží. Součástí naší prodejny je i ski servis.

Prodej lyží a snowboardů (nových i použitých. Servis a půjčovna lyží, snowboardů.

EXILSHOP je skateshop, longboard shop, snowboard shop, vše na jednom místě. Nabízíme ti on-line nakupování 24 hodin denně z pohodlí tvého domova, práce či školy. Zaměřujeme se na snowboarding, longboarding a vůbec na vše, co k tomu patří. Vybavení, chrániče a doplňky. Pro všechny milovníky bílé stopy přinášíme ty nejlepší značky na trhu - Armada, ...

Prodej, půjčovna: - lyžařské vybavení a potřeby - lyže sjezdové, běžecké - snowboardy - hůlky - vázání - oblečení.

Prodej, e-shop -značkové sportovní oblečení, obuv, vybavení pro letní a zimní sporty -kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.