Do přírody je nutné mít kvalitní outdoor vybavení. Campingové vybavení jako jsou stany, spacáky, karimatky, GPS navigace, horolezecké a vodácké vybavení, cestovní chladničky, solární nabíječky, vysílačky a repelenty vám umožní a zpříjemní pobyt v přírodě.

E-shop: - udírny - grily - příslušenství - vařiče - kotlíky

Půjčovna outdoorového vybavení pro děti - zapůjčíme vám krosničky, nosítka, vozítka za kolo zn. Croozer a Weehoo i-Go, cestovní postýlky, tažné tyče apod. Vybavení vám zdarma v rámci Kladna a okolí dovezeme a opět odvezeme. Samozřejmostí je i případná instalace a předvedení vybavení.

Specializovaný obchod na horolezecké a outdoor vybavení. Lanový park

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření -Výroba školních ...

Prodej sportovních oděvů a potřeb: - spací pytle - batohy - stany - treková obuv - horolezecké potřeby - termoprádlo - bundy. Půjčovna sportovního vybavení.

Prodej sportovního zboží.

Prodej Alpine Pro: - sportovní oblečení a doplňky pro extrémní sport a volný čas.