Do přírody je nutné mít kvalitní outdoor vybavení. Campingové vybavení jako jsou stany, spacáky, karimatky, GPS navigace, horolezecké a vodácké vybavení, cestovní chladničky, solární nabíječky, vysílačky a repelenty vám umožní a zpříjemní pobyt v přírodě.

Společnost Nožířství Bareš je rodinná firma, která se zabývá výrobou a prodejem ručně vyrobených nožů. Používáme kvalitní ocel 1.4034, 1.4116, 1.4109, N690, ELMAX, RWL34 a PMC27. Tyto oceli jsou vhodné pro různé typy nožů, od loveckých a kuchyňských po speciální a zakázkové. Firma si provádí tepelné zpracování oceli (kalení a popouštění) ve ...

HUMI OUTDOOR je česká společnost, která se zabývá vývojem, výrobou a distribucí oblečení a vybavení pro náročné sportovní aktivity i volný čas. Náš sortiment: - Hardshell: Bundy, Kalhoty - Softshell: Bundy. Kalhoty - Fleece Polartec 200 PowerStretch - Větrovky: Bundy, Kalhoty - Letní kolekce: Košile, Kalhoty.

Maloobchod, prodej, e-shop -sportovní zboží -lyže, lyžařské vybavení a oblečení -široká nabídka fitness s velkým výběrem rotopedů -potřeby pro turistiku -fotbal -halové sporty -tenis -veškeré sportovní vybavení -sportovní oblečení -sportovní obuv -sportovní vybavení

Distribuce, prodej: -sportovní a outdoorové oblečení, vybavení a obuv pod registrovanou značkou ALPINE PRO.

Prodej - lovecké potřeby oblečení, obuv, brašny, zbraně, nože, výrobky z paroží

Prodej: -jízdní kola různé značky -náhradní díly a doplňky -potřeby kempingové, turistické -sezónní sportovní zboží -cyklistické vybavení -objednávkový prodej -hodinky TIMEX. Kola: -stavba -servis. Poradenství.

Výroba: -výroba péřových dek a polštářů -výroba spacích pytlů, včetně kojeneckých -zpracování peří. Prodej: -peří od základu až po nejvyšší kvalitu prachu. Výkup peří: -husí peří -peří drané.

Maloobchod, prodej: - sportovní obuv - sportovní oblečení, oděvy.

Výroba a prodej sportovního oblečení a vybavení. Zakázková a speciální výroba podle požadavků.