Do přírody je nutné mít kvalitní outdoor vybavení. Campingové vybavení jako jsou stany, spacáky, karimatky, GPS navigace, horolezecké a vodácké vybavení, cestovní chladničky, solární nabíječky, vysílačky a repelenty vám umožní a zpříjemní pobyt v přírodě.

Školení - specialisté pro výškové prácerevize - prostředky osobního zajištění Prodej - stany - spacáky - batohy - sportovní obuv a oblečení - potřeby pro horolezectví, potápění a plavání - doplňky Revize - prostředky osobního zajištění - obuv Prodej - oblečení

Vodácká půjčovna - vodácké vybavení - lodě, plavidla - vesla, pádla - kánoe - kajaky - rafty - stany, spacáky, vaky - autopříslušenství.

Pořádání táborů pro děti a mládež - 30 stanů - 2 hangáry E - shop - outdoorové a tábornické vybavení - batohy - cyklobrašny - fusaky - pláštěnky - pouzdra na nože a mačety - spacáky extrémní, na léto, na zimu - stany na podsadu - hangáry - teepee - vařiče campingové, na dřevo, turistické, táborové.

Maloobchod, e-shop: - zbraně - lovecké potřeby

Služby: - realizace zahrad, parků, veřejné zeleně - prodej řezané a hrnkové květiny. -prodej táborových stanů

Prodej: - zbraně,střelivo,tuzemské i zahraniční - lovecké a myslivecké potřeby - rybářské potřeby - D.A.M. - Shimano - Browning.

Prodejna loveckých a mysliveckých potřeb.

Prodej: - sportovní potřeby - sportovní oděvy. Cestovní kancelář.