V hokeji ani fotbalu se nemůžete obejít bez kvalitního vybavení. Nakupte pevné chrániče, funkční prádlo, tréninkové potřeby, kopačky nebo brusle, hokejovou výstroj anebo si nechejte vyrobit dres na míru. To vám dovolí sportovat na té nejvyšší úrovni.

Prodej: - sportovní potřeby - sportovní obuv - rybářské potřeby - prodej servis lyží a kol - broušení bruslí. - prodej a servis elektrokol

Nabízíme nejen servis hokejového vybavení (broušení bruslí na počkání, nýtování bruslí, oprava hokejek a hokejové výstroje), ale také „profi kousky“ z hokejového bazaru za ceny základní amatérské výstroje! Stále běží totální výprodej zboží z původní prodejny Hokejshop.net – hokejky, brusle, výstroj, ribana, suspenzory, šle a na míru vyrobené ...

Prodej hokejového vybavení: - hráčská výstroj - brankářská výstroj - oblečení pro rozhodčí a trenéry - potřeby pro in-line a street hokej - kolečkové brusle - florbalové vybavení.

Velkoobchod a maloobchod se sportovním vybavením, vybavení pro lední hokej, floorbal a inline. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Opravy a servis sportovního vybavení, speciálně potřeb pro lední hokej a kolečkové brusle.

Velkoobchod: - sportovní potřeby - kolečkové brusle TEMPISH, chrániče, přilby, kolečka, ložiska, fotbal, basketbal, volejbal, házená, míče, kopačky, dresy, sportovní obuv, koloběžky, skateboardy, plovací desky, matrace, badminton, squash, lyžařské hole, florbal, termoprádlo, termo prádlo, brusle, hokejové, krasobrusle, snowboardy, lyže, ...

Prodej: - zimní zboží, lyže, hokejová výzbroj. Půjčovna: - lodě, rafty.

Prodej, e-shop - značkové sportovní oblečení, obuv - vybavení pro zimní a letní sporty - sportovní potřeby - kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.

Prodej, e-shop: -značkove sportovní oblečení, obuv -vybavení pro letní a zimní sporty -sportovní potřeby -kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.

Prodej - jízdní kola - sportovní potřeby lyže, běžky, brusle

Velkoobchod: - kompletní hokejová výstroj značky EASTON - sportovní potřeby.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - vše pro hokej a inline skating. Hokejová výstroj: - brusle - helmy - hole - chrániče - kalhoty, lokty, nárameníky, rukavice, shafty - suspenzory, ribana, šle - tašky atd.