V hokeji ani fotbalu se nemůžete obejít bez kvalitního vybavení. Nakupte pevné chrániče, funkční prádlo, tréninkové potřeby, kopačky nebo brusle, hokejovou výstroj anebo si nechejte vyrobit dres na míru. To vám dovolí sportovat na té nejvyšší úrovni.

Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Společnost Brod TK SPORT - Dušan Mihel má za sebou více než 30-letou historii. Zabýváme se prodejem sportovního vybavení na léto i zimu poskytujeme dle sezóny cykloservis, ski servis i vyplétání raket. V prodeji nová kolekce jízdních kol a elektrokol i starší modely. Případně můžete vybrat starší jízdní kolo, koloběžku, kolečkové brusle nebo ...
Společnost Cyklo-Machač na své prodejně nabízí široký sortiment kol a cyklistických doplňků. Najdete zde kola značek SUPERIOR, MAXBIKE, DEMA, CTM, SUNDANCE, Kross. Prodáváme tedy kola vyrobená u nás nebo na Slovensku a nově i kola z Polska. Výhodou těchto kol je kvalitní montáž a v případě reklamací rychlé vyřízení. Kola je možné také objednat na ...

Prodej sportovního vybavení pro hokej. Broušení bruslí.

Prodej, maloobchod, specializovaná prodejna: -specializované sportovní vybavení pro hokej a hokejisty: - hokejové vybavení - hokejky, dresy, brusle, pásky, přilby, chrániče, rukavice - výbava pro hokejbal - výbava pro floorbal - kolečkové brusle. Servis, oprava, opravy, opravna: - uvedného sportovního zboží.

Výroba, e-shop: - hokejové a hokejbalové čepele

Eshop, internetový obchod, maloobchod, prodej: - sportovní obuv, boty - sportovní oblečení - doplňky pro sport - vybavení pro volný čas. Sortiment: - Nike, Adidas, Asics, AD, Reebok, Puma, Joma, Under Armour, New balance, Select, Mizuno, Collonil, New Era, Vans...

Oprava, servis: - hokejová výstroj - hokejky

E-shop, internetový obchod - sportovní doplňky a vybavení - vybavení na hokej, florbal, tenis - míče a doplňky - outdoorové vybavení - hry a hračky - bižuterie - dámské kabelky - dámské oblečení.

Maloobchod, prodej, e-shop - značkové sportovní oblečení, obuv - vybavení pro zimní a letní sporty - sportovní potřeby - kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.

Maloobchod, oprava, servis, e-shop, internetový prodej: - sportovní potřeby - jízdní kola - zimní brusle - kolečkové brusle - fitness zařízení.

Firma se zabývá výrobou výrobků z technické pryže. Hlavně zakázkovou výrobou - různé manžety, těsnění, dorazy atd. Děláme výrobky pro domácí potřeby - rohože, stěrky na těsto, zvony na odpad, těsnění do tlakových hrnců atd.. Dále se zabýváme výrobou hokejových puků. Vyrábíme puky nejvyšší kvality, kterou jsou už roky dodávány na na nejvyšší ...

Prodej: - sportovní florbalové vybavení - hokejky - čepele.

Maloobchod, prodej: -dresy, trenky, štulpny -šusťákové soupravy -gumotextilní kopačky -lajnovačky -rozlišovací trička, kužely -chladící spreje -vybavení pro rozhodčí.

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení a obuv: -ADIDAS, PUMA, UMBRO, KILLTEC, FILA, NIKE -sportovní dresy pro sportovní kluby -sportovní potřeby pro basketbal: -koše, míče, obuv, chrániče -vybavení pro: -hokej-dresy aj. -fotbal-dresy aj. -tenis-rakety, čelenky, potítka aj. -plavky -kolečkové brusle Potisk: -dresy.

Prodej: - sportovní potřeby pro fotbalisty kopačky, dresy, trenýrky, kalhoty. Potisk triček a dresů. Prodej: - poháry - trofeje - medaile.