Je rybaření vašim koníčkem? Nepodceňte správnou výbavu a pořiďte si potřebné rybářské pruty, navijáky, signalizátory, háčky, sonary, umělé nástrahy, krmení, návnady, vlasce, síťoviny, rybářská křesla a další nezbytné potřeby, s kterými bude lov snadnější.

Lomyra s.r.o. je specialista na rybářské potřeby s širokým výběrem form na olovo, pecí na tavení olova, pérka, surového olova, PVC trubiček, gumových nástrah a dalších pomůcek pro rybaření.

E-shop - vláčecí nástrahy Nils Master - třpytky - mikronástrahy.

Internetový on-line obchod rybářské potřeby. Vyrábí rybářské potřeby v sortimentu: - aroma - partikly - vlasce - moučky - boilies - atraktory - krmítkové směsi - pelety - boilies směsi - rybářské přístřešky - online rybářské potřeby - dodávky bez balného - pruty - navijáky - přivlač - feeder - plavaná - ...

Jsme výhradními dovozci švédské firmy Pinewood. Sídlíme v Pardubicích a zabýváme se maloobchodem a velkoobchodem mysliveckých, outdoorových, rybářských a volnočasových oděvů, potřeb a obuvi.

Výroba a prodej rybářského náčiní 16 druhů rybářských háčků (klasické i speciální) jigové háčky jigové hlavičky různá krmítka čihátka boilies program a další výrobky Vyrábím též rybářské stojany na pruty (tripody) na zakázku dle přání zákazníka.

E - shop, prodej - rybářské potřeby

Prodej - rybářské potřeby Státní rybářské lístky

Firma Imperial baits – Max Nollert®: - zahájila výrobu v říjnu 2004 ve Frankfurtu - později se přemístila do města Traben-Trarbach, rodného města Maxe Nollerta - v současné době firma dodává do Německa, Francie, Maďarska, Slovinska, Rakouska, států Beneluxu, Itálie, Japonska a nyní i do ČR a Slovenska - výrobky firmy vykazují nejlepší ...

Maloobchod, prodej, e-shop: - rybářské potřeby.

Výroba a prodej - partiklové nástrahy pro rybáře