Intenzivní sport a zábava v jednom s přáteli i kolegy z práce, to je tenis a squash. Kupte si tréninkové hodiny nebo si rovnou pronajměte hrací plochu pro samostatné hraní. Je možné využít také hry s instruktory i rozhodčími pro ještě sportovnější zážitky.

Prodej oblečení a vybavení pro sport - fotbal, tenis, badminton -spinning -fitness -aerobic -masáže.

Tenisové Centrum Olšanská - tenisové kurty - tenisová hala - víceúčelové hřiště.

Tenisová škola - kurzy tenisu - tenisové kempy - pořádáme turnaje. Další místo hraní: - adresa: Větrušická 842/23, 182 00, Praha 8 - Kobylisy

Sportcentrum Maty Zlín je sportovní centrum, které nabízí cvičení všeho druhu, kde si každý příjde na své. Můžete zde cvičit Schwinn Cycling (Spinning) Alpinning, Power Plate, Jumping, Fitbox, Power jógu, Kruhové funkční tréninky, TRX a mnoho dalších. Do našeho centra mohou zavítat mimo jiné i děti, pro které máme připravena také různá pohybová ...

Prodej, e-shop: - vybavení na tenis - tenisové rakety, výplety, míče - obuv, oblečení

Prodej, e-shop - sportovní potřeby a vybavení - vše na tenis, badminton, fitness - rakety, míčky - činky - batohy - sportonví oblečení, obuv.

S-centrum Děčín poskytuje svým klientům pohodlné hotelové ubytování přímo v centru Děčína a zároveň možnost návštěvy velkého sportovního centra. V našem hotelu naleznete pohodlné, světlé a velice prostorné pokoje. Pobyty u nás jsou vhodné jak pro páry, rodiny s dětmi tak i pracovní pobyty. Trávení volného času si můžete zpříjemnit ve wellness ...

Prodej: - sportovní vybavení Head - lyže - vybavení na tenis a squash - sportovní oblečení

Fitness centrum, posilovna: - aerobic, indoorcycling, bosu - fitbox, kickbox - squash - badminton - masáže, sauna, solárium.

Prodej, e-shop: - tenisové rakety, míčky, oblečení, tašky

Prodej, e-shop - tenisové rakety, vybavení a doplňky na tenis - badmintonové rakety, vybavení na badminton - vybavení na squash - obuv a oblečení na sport.

Činnost: - tenisový klub Adresa kurtů: Rašelinová, Brno - Líšeň (vedle ZŠ Novolíšeňská)

Hotel**** - ubytování. Restaurace. Lobby bar. Kongresové centrum. Sport: - tenisové kurty - venkovní bazén - fitness, sauna, masáže.

E-shop: - tenisové a badmintonové rakety - míče, košíčky - tašky na rakety - výplety

Internetový obchod, e-shop: - tenisové vybavení - badmintonové, tenisové rakety - obuv.

Sportcentrum a wellness: - bowling - badminton - squash - ricochet - spinning - H.E.A.T. - skupinové cvičení - fitbox - posilovna Life studio - jumping - vibrační plošiny - bosu - vacushape - výživové poradenství - solárium - horizontální - kolagenárium - kadeřnictví - wellness - finská sauna - ...

Portál tenishala.cz - adresář tenisových hal v ČR. Portál protenis.cz - kompletní zpravodajství o tenise, články, novinky.

Služby: - tenisové kurty a hala pro veřejnost

Kavárna: - káva, čaj - koktejly, nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje - zákusky. Služby: - tenisový kurt - multifunkční hřiště s umělým trávníkem - sauna.

Relaxační centrum: -squash -fitness -aerobic -masáže -sauna -sport bar -solárium. Restaurace U pěti kruhů.

Prodej, e-shop - tenisové rakety - tenisové výplety - tenisové míčky - tenisová obuv - doplňky.

Víceúčelová sportovní hala: - ledová plocha - aquapark - fitness - tělocvična - bowling - squash - fotbalové hřiště - atletický stadion - restaurace - hotel.