Intenzivní sport a zábava v jednom s přáteli i kolegy z práce, to je tenis a squash. Kupte si tréninkové hodiny nebo si rovnou pronajměte hrací plochu pro samostatné hraní. Je možné využít také hry s instruktory i rozhodčími pro ještě sportovnější zážitky.

Tenisové kurty. Golf Indoor. Atrakce pro děti. Wellness. Fitness. Hipoterapie.

Návrhy a realizace bytových a komerčních interiérů, příprava nemovitosti k prodeji či pronájmu (home staging), redesign interiérů. Připravíme pro Vás originální a funkční prostor pro Váš každodenní život. Působiště celá ČR, první schůzka zdarma.

Hospoda Bivoj Tečovice 302 tel. 604307199 email: hospoda@ondik.eu Tenis NONSTOP Tečovice areál TJ Sokol Tečovice tel. 604307199

Tenisové centrum. Hotel. - 11 komfortně zařízených pokojů s kapacitou 23 lůžek - 4 lůžkové pokoje vybavené satelitní TV, koupelnou se sprchovým koutem a WC - parkoviště Bar. Kosmetika Fitness centrum Sauna. - vířivka Tenisová škola.

Sport Klub: - 2 squashové dvorce - 2 stoly na stolní tenis - fitness - kulečník - šipky - ubytování - klubovna s krbem a obslužným barem - školící místnost.

Pronájem: - víceúčelový sál (konání kongresů, plesů, módních přehlídek, koncertů - tenisový kurt (tartanový povrch, umělé osvětlení) - loutkové divadlo - místnosti pro školení, prezentace firem, oslavy.

Rekreační tenis, dětské tenisové školičky, závodní tenis, pronájem tenisových a badmintonových kurtů, pořádání sportovních akcí a turnajů, ubytování v penzionu, tenis bar, půjčovna, servis a prodej sportovních potřeb.

Sportovně relaxačním centrum: - ricochet - solárium - sauna

E-shop: - tenisové rakety, míče, struny - tenisové oblečení

Sportovní centrum. Služby: - badminton - tenis - squash - stolní tenis - spinning - fitness.

Internetový prodej, e-shop, sportovní potřeby: -outdoor - spacáky, stany -fitness -jízdní kola -kolečkové brusle -sportovní obuv -snowboardy, lyže, běžky -tenis, squash, badminton.

Relaxační centrum se sportovním vyžitím. Tenis. Squash, badminton. Fitness. Relaxační zóna: - solárium, turbo solárium - fyzioterapie, masáže a balneo služby - thajské masáže. Kavárna. Sauna, pára, whirpool.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - sportovní potřeby - koloběžky - rakety - tašky, míčky Půjčovna: - koloběžky - kolečkové brusle

Lázně. Služby: -bazén -solná jeskyně -půjčovna sportovních potřeb -kosmetika -kadeřnictví -pedikůra -wellness -restaurant -tenisový areál

Zabýváme se organizováním tenisových turnajů pro rekreační hráče starší 30 let.

Činnost: - výstavba venkovní tenisové kurty - výstavba sportovní haly Velkoobchod, maloobchod: - vybavení pro tenis, squash - vybavení pro badminton Služby: - výuka tenisu Půjčovna: - nářadí - míchačka - bruska na parkety - lešení - průmyslový vysavač

Sportovní areál TennisLinden - tenisové kurty

Maloobchod, prodej: - jízdní kola - lyže - tenisové potřeby - sportovní potřeby

Jsme multifunkční sportovní centrum v Kolíně. Zahrajte si u nás squash, badminton, tenis, fotbal. Využijte posilovny, kardio fitness, mikrogym, kaiser air či fitness pro ženy. Nabízíme také možnost dětského koutku a miniškolky. Ceník a rezervace naleznete na našich www stránkách. Přijďte si zacvičit. Těšíme se na návštěvu.

Sportovní centrum: - squash - fitness.

Služby: -squash -bedminton -stolní tenis -fitness -sauna -solárium -masáže