OLTEN CZECH s.r.o.

Intenzivní sport a zábava v jednom s přáteli i kolegy z práce, to je tenis a squash. Kupte si tréninkové hodiny nebo si rovnou pronajměte hrací plochu pro samostatné hraní. Je možné využít také hry s instruktory i rozhodčími pro ještě sportovnější zážitky.

Farma Kočov v oblasti Jeseníků je to pravé nejen pro rodiny s dětmi, ale také pro romantické výlety nejen na elektrokolech. Restaurace: - stylová restaurace s krbem - kapacita restaurace včetně privátního salónku 110 míst - domácí kuchyně - letní zahrádka s dětským koutkem, hřištěm a houpačkami - 80 míst - bowling - 2 bowlingové ...

Provozování sportovního centra. Ubytování pro 20 osob. Možnost parkování.Naleznete u nás bowling, kuželky, badminton, golf, kulečník, squash apod.

Sportovní a zábavné centrum Viktorie: - bowling - squash - spinning - Viktorie Bus - restaurace - pořádání firemních akcí - příprava studené a teplé kuchyně - rauty - cukrářské výrobky.

Výroba: - alobaly - fólie - silikonové papíry - Papírové trubice - Papírové cívky. Sport : - Bowling - Squash - Spining - restaurace + bar -rychlé občerstvení - PIZZA + MAXI PIZZA 50 cm TEL. 602 575 466 nebo 554 230331