OLTEN CZECH s.r.o.

Intenzivní sport a zábava v jednom s přáteli i kolegy z práce, to je tenis a squash. Kupte si tréninkové hodiny nebo si rovnou pronajměte hrací plochu pro samostatné hraní. Je možné využít také hry s instruktory i rozhodčími pro ještě sportovnější zážitky.

Výroba, dovoz a velkoobchod sportovních, kancelářských a školních potřeb pod vlastní značkou Spokey a Easy: - řada Rapid Line: - vybavení na stolní tenis, badminton, tenis - řada Aqua Line: - potřeby pro plavání: čepice, brýle, masky, ploutve - řada Team Line: - míče, vybavení pro týmové sporty - volejbal, fotbal, ...

Penzion se nachází v Beskydech, mohutných hradeb na severu Moravy. Moravskoslezské Beskydy nabízejí atraktivní vyžití jak v zimě, tak v létě. Penzion na Kamyncu je situován v klidném a krásném prostředí Těšínských Beskyd, postavený na okraji řeky Lomňanky asi 4 km od města Jablunkova směrem na Horní Lomnou, v krásné přírodě s čistým ovzduším, ...

Sportovní centrum: - tenis (tennis) - badminton - fitness - tenisová škola - firemní akce - turnaje na klíč. Ubytování.

Sportovně-společenský areál: - restaurace - bowling - sportovní soustředění - sportovní aktivity pro děti i dospělé - prostory pro pořádání oslav, svateb.

Sportovní areál, služby: - 4 multifunkční hřiště s povrchem z umělé trávy - krytá sportovní hala - badminton, tenis, volejbal, nohejbal, ping-pong - sauna - whirlpool - ubytování - vinný sklípek.

Prodej, e-shop: - tenisové rakety, míčky, oblečení, tašky

Sportovní centrum: - squash - badminton - posilovna - sauna, infrasauna - solárium - whirpool, vířivka - masáže - lyžařský trenažér.

Sportovní zařízení města Třince. Provozování: - víceúčelová sportovní hala - krytý bazén - letní koupaliště - sauna - tenisové kurty - minigolf.

Restaurace, stravování: - kapacita restaurace 64 míst - v restauraci klimatizace, čističky vzduchu - stylová restaurace s výtečnou kuchyní (hotová jídla, místní speciality, minutky), bohatý výběr jídel - pronájem salónku, společenské, rodinné oslavy, firemní akce, kurzy, školení (kapacita 30 osob) - venkovní terasa s kapacitou 70 míst pod ...