OLTEN CZECH s.r.o.

Intenzivní sport a zábava v jednom s přáteli i kolegy z práce, to je tenis a squash. Kupte si tréninkové hodiny nebo si rovnou pronajměte hrací plochu pro samostatné hraní. Je možné využít také hry s instruktory i rozhodčími pro ještě sportovnější zážitky.

Mezinárodní tenisová akademie. ITS TENNIS CENTRE nabízí vypracování komplexního tréninkového programu dle potřeby, nebo možnost výběru z již připravených programů, které mohou být po konzultaci přizpůsobeny každému hráči.

Restaurace a sportovní centrum. Sportovní aktivity: - bowling - squash - tanec - virtuální realita.

Sportovní potřeby a servis: - na tenis, squash, badminton. - e-shop.

Areál sportu: - nekuřácký sport bar s letní terasou - fotbálek, tenis, volejbal, plážový volejbal, badminton, basketbal, nohejbal - dětské hřiště. Pořádání soustředění včetně ubytování. Firemním zákazníkům se nabízí možnost uspořádání teambuildingových a společenských akcí, turnajů a párty.

Tenisové kurty Celoroční pronájem tenisových kurtů

Tenisové kurty. Golf Indoor. Atrakce pro děti. Wellness. Fitness. Hipoterapie.

Pronájem: - víceúčelový sál (konání kongresů, plesů, módních přehlídek, koncertů - tenisový kurt (tartanový povrch, umělé osvětlení) - loutkové divadlo - místnosti pro školení, prezentace firem, oslavy.

Relaxační centrum se sportovním vyžitím. Tenis. Squash, badminton. Fitness. Relaxační zóna: - solárium, turbo solárium - fyzioterapie, masáže a balneo služby - thajské masáže. Kavárna. Sauna, pára, whirpool.

Služby: - tenisové kurty - sauna

Solárium Cvičení - ZUMBA - FLEXIBAR Provoz - indoor cycling Provoz - WALLYBALL - stolní tenis Provoz - kurty na squash.

Přijďte si zahrát badminton do prostorné haly s umělým povrchem! Na Vaši návštěvu čekají 4 kurty, příjemné klubové prostředí a ochotní, avšak diskrétní specialisté a aktivní hráči badmintonu s dlouholetou praxí v oboru.