OLTEN CZECH s.r.o.

Intenzivní sport a zábava v jednom s přáteli i kolegy z práce, to je tenis a squash. Kupte si tréninkové hodiny nebo si rovnou pronajměte hrací plochu pro samostatné hraní. Je možné využít také hry s instruktory i rozhodčími pro ještě sportovnější zážitky.

Hotel**** - ubytování. Restaurace. Lobby bar. Kongresové centrum. Sport: - tenisové kurty - venkovní bazén - fitness, sauna, masáže.

Kavárna: - káva, čaj - koktejly, nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje - zákusky. Služby: - tenisový kurt - multifunkční hřiště s umělým trávníkem - sauna.

Relaxační centrum: -squash -fitness -aerobic -masáže -sauna -sport bar -solárium. Restaurace U pěti kruhů.

Sportovně relaxačním centrum: - ricochet - solárium - sauna

E-shop: - tenisové rakety, míče, struny - tenisové oblečení

Sportovní areál: -sqush -bowling -sportovní haly -rehabilitace -beach volejbal -venkovní hřiště -tenisový areál (léto, zima) -nebytové prostory -sauna a wellness -posilovna -aerobikový sál -nekuřácká restaurace

Squash centrum: -6 squashových kurtů, 3 badmintonové kurty -florbalové hřiště -posilovna + kardio stroje -sauna -solárium -zrcadlový aerobní sál -zumba, flow tonic, bosu, taebo, pilates -cvičení s dětmi -dětský koutek s hlídáním -indoor cycling -služby trenera -sport shop -internet -kavárna.

Prodej sportovních potřeb. Vybavení sportovních oddílů: -dresy + potisk.