OLTEN CZECH s.r.o.

Intenzivní sport a zábava v jednom s přáteli i kolegy z práce, to je tenis a squash. Kupte si tréninkové hodiny nebo si rovnou pronajměte hrací plochu pro samostatné hraní. Je možné využít také hry s instruktory i rozhodčími pro ještě sportovnější zážitky.

Ubytování: - 88 pokojů - rehabilitační centrum, SPA - restaurace, kavárna, vnitřní a venkovní bazén, tenisový kurt, minigolf.

Rekreační tenis, dětské tenisové školičky, závodní tenis, pronájem tenisových a badmintonových kurtů, pořádání sportovních akcí a turnajů, ubytování v penzionu, tenis bar, půjčovna, servis a prodej sportovních potřeb.

Ubytování v penzionu. Služby: - pořádání tenisových turnajů, provoz víceúčelové haly. Amatérská sportovní činnost: - pořádání turnajů - provoz tenisového areálu - trenérská činnost - tenis bar - servis, půjčovna, prodej sport příslušenství - badminton - firemní akce.

Squash. IPůjčovna, prodej: - sportovní potřeby - squashové vybavení - indoor, outdoor - školení trenéři s licencí - sparing partneři - squashový oddíl mládeže - pořádání firemních akcí.

Sportovní centrum Vsetín: -tenis -squash -badminton -floorball -futsal -stolní tenis -fitness -catering a pořádání akcí -dětská herna.