Každé profesionální i rekreační hřiště nebo jiné sportoviště by mělo disponovat fotbalovými brankami, sítěmi, střídačkami, lajnovačkami, vápnem a barvami, časomírou, tabulemi na střídaní i rohovými praporky. Míra vybavení závisí na provozovaném sportu.

Výroba: - sportovní zařízení - lajnovačky, branky, sloupky

Činnost: - výstavba sportovních areálů, včetně dodávky všech potřebných komponentů a technologií.

Prodej, e-shop: - trampolínové sety, doplňky, příslušenství - trampolíny - bazény - altány - zahradní sestavy, stoly, židle a křesla.

Výstavba: - dřevěné domy, sruby, chata - krovy - dětská hřiště

Servis, oprava, prodej: - rolby, stroje na úpravu ledu.

Prodej, e-shop, montáž: - zahradní domky - dětská hřiště - skluzavky - altány, pergoly

Výroba a prodej bytového, zahradního a jídelního nábytku. Kuchyň a jídelna: - jídelní sety - židle Strakoš, židle do restaurací, zátěžové židle, barové - jídelní stoly - kuchyňské sestavy - vitríny, kredence, kuchyňské skříňky - gastronábytek. Moderní obývací pokoje: - komody - pohovky, sedací soupravy - obývací stěny - ...

Provoz, pronájem, servis - šipkové přístroje.

Činnost - výstavba venkovních posiloven a street workout parků - dodávka, montáž: venkovní posilovací stroje, zahradní workout.

Prodej, distribuce, e-shop sportovních potřeb - zahradní trampolíny - domácí trampolíny - gymnastické míče.

Společnost DSC sport s.r.o. se zabývá prodejem a distribucí sportovních potřeb značek Dunlop, Slazenger, Carlton a Lotto pro Českou i Slovenskou republiku. V našem velkoobchodě najdete vybavení pro tenis, squash i badminton, ať už hledáte rakety, míčky či obuv. Produkty Dunlop jsou navrženy těmi nejnovějšími technologiemi, aby splňovali ...

E-shop - dětské trampolíny FASTJUMP.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - dětská hřiště - altány, pergoly - mobiliář

Výroba, prodej, montáž, oprava: - tělocvičné nářadí, pomůcky, gymnastické sestavy (kladiny, hrazdy, žíněnky atd.) - kancelářský nábytek - školní nábytek (lavice, židle, šatny) - kuchyňské linky - školní potřeby - vybavení pro mateřské školy (zahradní konstrukce na hraní) - zahradní paravany Dodávka, montáž: - plovoucí ...

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

E-shop, prodej - sportovní výživa - fitness vybavení - stroje a posilovací doplňky.

Prodej, e-shop - sportovní vybavení a potřeby - fitness zařízení - posilovací stroje - činky - rotopedy - běžecké pásy - rampolíny, nafukovací matrace - kolečkové brusle.

Prodej - golfové příslušenství a zařízení pro hráče.

Prodej, e-shop - zahradní nábytek - dětská hřiště.

Stavební činnost - zemní práce - pokládka zámkové dlažby - demolice. Prodej a montáž dětských herních sestav - dětská hřiště na zahradu i pro veřejný prostor.

Vybavení dětských hřišť. Výroba, prodej, dodávka, distribuce: - dětské herní prvky - sportovní a fitness zařízení - skatové a skateboardové dráhy - městský mobiliář - parková architektura.

E-shop: - fitness vybavení, nářadí - podložky, míče - činky - rotopedy - stojany a lavičky

E - shop - stroje a potřeby na posilování - rotopedy - trenažery - steppery - sportovní výživa - vybavení pro box - masážní přístroje a křesla - horolezecké stěny - stolní fotbal - elektrokola - hodinky SUUNTO Prodej a e - shop - elektrokola Prodej a e-shop - stroje a ...

Realizace, dodávka, montáž: - hřiště pro posilování vlastní váhou - street workoutové hřiště.