Každé profesionální i rekreační hřiště nebo jiné sportoviště by mělo disponovat fotbalovými brankami, sítěmi, střídačkami, lajnovačkami, vápnem a barvami, časomírou, tabulemi na střídaní i rohovými praporky. Míra vybavení závisí na provozovaném sportu.

J.P., v.o.s. truhlářství
Naše firma se již skoro dvacet let věnuje truhlářství a zakázkové výrobě v okrese Mladá Boleslav. Při výrobě využíváme český dřevěný masiv a veškeré dřeviny zpracováváme ručně. Vyrábíme vše od hraček až po dřevěné hrací prvky, pergoly, dřevěné můstky, a to po domluvě se zákazníkem, Současně nabízíme také broušení řetězů a kotoučů. ...
Společnost Pila Josef Tulach Hřiměždicích se specializuje na výrobu a prodej kvalitního řeziva, včetně palubek a pořezového dříví. Zabýváme se také výrobou zahradního nábytku, podlah, houpaček, zahradních domečků, pergol a stání pro kobyly.

OBSTACULUS s.r.o. je firma, která vám pomůže objevit nové možnosti pohybu a zábavy. Vyrábí a montuje dřevěná venkovní hřiště na cvičení pro mládež, pro dospělé, na zahrady i do veřejných prostor, pro zábavu i tvrdý trénink. S jejich překážkami pro parkour, freerunning a street workout si můžete vyzkoušet různé triky, skoky a přemety, které ...

Výstavba, rekonstrukce a údržba sportovišť na klíč se zaměřením zejména na bezúdržbová multifunkční hřiště, sportovní a tenisové povrchy, antukové kurty a sportovní haly. Komplexní služby včetně poradenství, zaškolení o správné údržbě a optimalizace sportovišť. Realizace následujících druhů sportovních staveb: - multifunkční hřiště s ...

E-shop: dovoz a prodej českých, belgických a nizozemských skluzavek, houpaček, příslušenství pro dětská hřiště a prodej holandských šlapacích motokár.

Firma Posture nabízí cvičební pomůcky určené pro fitness, sport a rehabilitaci, a to pouze ty pomůcky, které jsou vyzkoušené a využívané našimi lektory.

Sportbeton je rodinná firma s 24 letou tradicí a respektem. Máme za sebou více než 3500 úspěšných instalací našich betonových pingpongových stolů, které jsme za ty dlouhé roky dokázali vyrobit, dopravit a nainstalovat přesně podle přání našich klientů. Vyrábíme betonové pingpongové a šachové stoly, obrubníky, kanálky, stříšky, plotové dílce a další

E-shop - rybářské potřeby - sportovní oblečení - outdoor vybavení - obuv - cyklistika, kola, příslušenství - fitness nářadí, činky, běžecké pásy.

Servis Apeks - prodej a opravy potápěčské techniky.

Zámečnictví, výroba: - posilovací lavice, stroje.

E-shop josef-fischer.cz - brankářské rukavice - fotbalové míče. E-shop basketbalove-kose.cz - basketbalové koše - basketbalové konstrukce - mobilní koše.

Revize, opravy, projekce, montáž: - lezecké stěny - lanová centra.

Revize a technické kontroly dětských a sportovních hřišť, sportovních zařízení, posiloven. Znalec v oboru sport: bezpečnost dětských hřišť, sportovního zařízení a vybavení.

Výroba, e-shop: - boxerské potřeby - boxerské rukavice, pytle, bandáže, chrániče.

Výroba: - sportovní zařízení - lajnovačky, branky, sloupky

Činnost: - výstavba sportovních areálů, včetně dodávky všech potřebných komponentů a technologií.

Výstavba: - dřevěné domy, sruby, chata - krovy - dětská hřiště

Servis, oprava, prodej: - rolby, stroje na úpravu ledu.

E-shop - dětské trampolíny FASTJUMP.

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

E-shop, prodej - sportovní výživa - fitness vybavení - stroje a posilovací doplňky.

Stavební činnost - zemní práce - pokládka zámkové dlažby - demolice. Prodej a montáž dětských herních sestav - dětská hřiště na zahradu i pro veřejný prostor.

kolekce dětských venkovních hřišť a lanových prvků kotviště pro lodě

Velkoobchod: - vybavení hřiště, tenisové dvorce, umělé povrchy - ochranné sítě pro venkovní i vnitřní golfové areály.

HEROLD - dětský svět a zahrada, s.r.o. Internetový obchod dětský svět nabízí širokou nabídku pískovišť, houpaček, skluzavek, kolotočů, dětských hřišť a dalších hraček pro vaše děti. Hřiště a ostatní zařízení na hraní pro děti jsou vhodná nejen na vaši zahradu, ale také pro školky a veřejné prostory. Veškerý sortiment je certifikovaný. Rozvoz ...