Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Oprava, servis: -jízdní kola -lyže, brusle, tenisové výplety -rotopedy Maloobchodní prodej: -kola (kolo) jízdní, horská značky AUTHOR, GT, TREK, SCOTT, MERIDA, MAXBIKE, MONGOOSE, SCHWIN, -trekingová kola -dětská kola, koloběžky -odpružené vidlice zn. RST, MANITOU, ROCK SHOCK, MARZOCHI -rotopedy, orbitreky, posilovací stroje ...

Poskytujeme vzdělávání dospělých - profesní, firemní, zájmové, projekty pro volný čas - pro ozbrojené složky, soukromé bezpečnostní služby a bezpečnostní profesionály, firmy, podnikatele, zaměstnance, mládež, občanská sdružení i veřejnost.

Tělocvična, kurzy: - posilovna - thaibox - box - WorkoutBoxing - kondiční box - kruhový trénink - grappling - kick box aerobic - miniboxing.

Provozování sportovních zařízení.

Nabízíme kompletní vybavení veřejných a školních dětských hřišť a sportovišť. Realizujeme dodávky i montáže: - houpačky - skluzavky - prolézačky - kolotoče - lanovky - a sportovní mobiliář. Herní prvky Kompan jsou optimalizované na dynamické zatížení.

Sportovní zařízení: - posilovna - spinning - jóga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Sportovní centrum v Plzni: - 3 squashové kurty - fitness s kardiozónou a službami trenéra - pravidelné hodiny aerobních a relaxačních cvičení ( Jóga, TRX, Kruhový trénink a další..) - hřiště na beachvolejbal. Po sportu jistě oceníte prostornou saunu, nebo jen posezení s přáteli v restauraci a na letní terase.

SKI Areál Kvilda je menší lyžařský areál, který je ideální pro rodiny s dětmi, začátečníky a lyžařské kurzy. Lyžařský areál: - 4 veřejné lyžařské vleky - 2 neveřejné vleky lyžařské školy + dětský pojízdný koberec - bezplatný upravovaný svah pro sáňkaře a bobisty.

Lyžařská škola, specializované lyžařské kurzy pro dospělé, prodej a testování lyží LUSTi E-shop: - lyže LUSTi

Sportovní studio: - squash - aerobik studio - wallyball. Účetní služby, ekonomické poradenství: - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - komplexní služby pro OSVČ, malé a středně velké firmy - rekonstrukce účetnictví - firemní směrnice - účetní a daňové poradenství - převod z jednoduchého na podvojné účetnictví - zpracování ...

Společnost MADENYS s.r.o. je distributorem fitness doplňků, potřeby pro fitness a kulturistiku dodává v ČR. Dodáváme fitness rukavice, kulturistické pásy, neoprenové opasky Madmax, bandáže pro sportovní účely i kompresní oblečení. Velkoobchod je v Holešově nedaleko Zlína, Kroměříže. Provozujeme e-shop madmax-shop.cz . Velkoobchod, distribuce, ...

Služby: - šití stanů, týpí, pláštěnek, předsíní ke karavanům, vaků na lyže a snowboardy, sportovních tašek a pracovních oděvů.

Ski areál v Jizerských horách. Provoz lyžařských vleků. Půjčovna lyžařského vybavení a lyžařská škola. Možnost ubytování v penzionu a v roubence.

Služby: - sportovní areál - sportovní hala - bowling - lezecká stěna - golf, krytý a celoročně provozovaný driving range s nočním osvětlením - restaurace.

Ubytovanie Skladovanie Čistenie budov Baliace činnosti Finančný leasing Upratovacie práce Vedenie účtovníctva Manipulácia s nákladom Výroba drevených obalov Opravy pracovných strojov Prevádzkovanie pneuservisu Prenájom hnuteľných vecí Prenájom motorových vozidiel Práce so strojnými mechanizmami Kancelárske a sekretárske ...

Statek Kočvary. Služby: - pořádání společenských akcí - ustájení koni - jízda na koni - příměstské tábory

Firma Posture nabízí cvičební pomůcky určené pro fitness, sport a rehabilitaci, a to pouze ty pomůcky, které jsou vyzkoušené a využívané našimi lektory.

Sportovní klub: -golf: -indoor (hala) - modelovaný freen s šesti jamkami (simulátory) -outdoor -virtual golf. Prodej: -golfového vybavení (hole,míče), oblečení, obuvi a doplňků. Golf bar: -60 míst k sezení -teplá i studená kuchyně -velký výběr nápojů. Služby: -ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových ...

Lanové aktivity: - nízké lanové překážky - vysoké lanové překážky - lezení na skalách - slaňování - lezení na umělé stěně - šplhání po laně - kieneova houpačka - lanovka - slackline - velký skok - houpačka (Big swing). Kurzy lezení: - kurz lezení na umělé stěně - kurz lezení na skalách - kurz lezení pro děti - ...

Rodinná společnost HIKO SPORT s.r.o. je specialistou na vodácké potřeby a vybavení. Najdete u nás široký sortiment vybavení pro vodáky od oblečení přes lodě, záchranné vesty, neopreny, lodní pytle až po oděvy k vodě. Naše sídlo, výrobní dílny, prodejnu a vzorkovnu najdete v obci Jíloviště, okres Praha - západ. Výroba, velkoobchod, prodej, ...

Prodej, maloobchod, specializovaná prodejna: -specializované sportovní vybavení pro hokej a hokejisty: - hokejové vybavení - hokejky, dresy, brusle, pásky, přilby, chrániče, rukavice - výbava pro hokejbal - výbava pro floorbal - kolečkové brusle. Servis, oprava, opravy, opravna: - uvedného sportovního zboží.

Jsme rodinná půjčovna s letitými zkušenostmi, a tudíž jsme i schopni splnit veškeré služby, týkající se splutí nejen řeky Vltavy, ale také jiných řek. Zajistíme zapůjčení veškerého potřebného materiálu, dopravy na místo vyplutí, převoz bagáže i lidí podél Vltavy. Naší nejoblíbenější aktivitou je noční rafting přes Český Krumlov, který ...