Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Sportovní obchod pro všechny sportovní potřeby. Prodej, e-shop: -sportovní potřeby -disky, kladiva, koule, oštěpy, pásma, startovací bloky, stopky -badminton, badmintonové míčky, rakety, omotávky, sítě, výplety -bandáže a ortézy koleno, kotník, loket, lameno, tejpovací pásky, záda, zápěstí -baseball míčky, pálky, rukavice, set -beach ...

PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 30 letou tradicí, dnes nově v moderních klimatizovaných prostorech obchodního střediska Breda & Weinstein.

Vladimír Korbel provádí servis tenisových, squashových a badmintonových raket. Prodej potřeb na tenis, squash, badminton

Limuzíny Slezáček nabízí pronájem luxusních limuzín s řidičem. Pronájem limuzín na svatby, rozlučky se svobodu, narozeniny, výročí, párty, plesy a další akce. K dispozici máme limuzíny Lincoln v bílé a černé barvě. Interiér limuzín vybavený tmavou kůží, s odděl. regulací klimatizace pro zadní část vozu, neonovým vnitřním osvětlením baru a ...

Vyhledávač sportovního zboží sdružující nabídku 100+ eshopů a prodejců Poskytujeme rady, tipy a inspirace. Můžete si na naších webových stránkách přečíst o nových trendech, značkách a sportovním vybavení.

Prodej: - jízdní kola - sportovní potřeby - koloběžky - brusle - funkční prádlo - cyklo oblečení - cyklo doplňky - dětské sedačky.

Specializovaný prodejce a e-shop kolečkových lyží. Zákazníci zde nakoupí nejen kolečkové lyže, ale také hole, vázání, náhradní kolečka a doplňky.

Lyžařský vlek: - areál Praděd - areál Čerťák - areál Klobouk. Wellness hotel sauna

Výroba outdoorového a sportovního vybavení - horolezecké vybavení - lana - úvazky - karabiny, jištění - lana - pracovní postroje - kotvící a jistící pomůcky.

Nabízíme potřeby pro nový adrenalinový sport - mountainboarding, mountainboard, all-terrain board, landkiting, longboarding také pro vyznavače snowboardingu a jiných prken.

Prodej: - vybavení pro zimní sporty - lyže - snowboardy - in-line brusle - outdoorové potřeby. Pobočka: - Žďár nad Sázavou, Palachova 2285/39 tel.: 566620260; 775317603.

Výroba, prodej : -pružiny tlačné, tažné, zkrutné, tvarové díly, závitové vložky, povrchová úprava - galvanizace -automatický splávek na ryby -golfové trenažéry. Vyrábíme unikátní golfové trenažéry, vhodné k zábavě, soutěžím i plnohodnotnému tréninku odpalů, pro začátečníky i klubové hráče golfu. Pila, pilařská výroba, pořez: -řezaní ...

Internetový prodej / Velkoobchodní prodej: - sportovní potřeby - potřeby a pomůcky pro volnočasové aktivity - elektro skútry Racceway - elektro mobilita Eljet, Kolonožka - golfového vybavení a doplňky Sulov - fitnesové vybavení a doplňky Lifefit - sportovního zboží značky Sulov, Lifefit, Truly, Calter, Tohos - míče a doplňky pro fotbal, ...

Informační server zaměřený na výlety. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - batohy, tašky a kufry - čelovky - potřeby pro cyklistiku - potřeby pro fitness - inline brusle, skateboardy - karimatky a matrace - nože a nářadí - ostatní camping - raketové sporty - spací pytle, stany - svítilny - termosky a cestovní ...

Jaromír Vampola se zaměřuje na prodej hokejových, badmintonových, tenisových a dalších sportovních potřeb.

Maloobchod, e-shop: - obuv zn. Botas - boty na běžky - brusle.

Junior sport, s.r.o. provozuje prodejnu se sportovním zbožím, vybavením, oblečením a příslušenstvím.

PRAEFECT MANUFACTORY s.r.o. se zaměřuje na výrobu lyží, snowboardů, splitboardů, wakeboardů a kiteboardů.

Stanislava Dvořáková se zaměřuje na nákup a prodej oblečení, obuvi, sportovních potřeb, kožené galanterie a mnoho dalšího.

E-shop, internetový obchod: - sportovní potřeby - cvičební pomůcky.

Vendela Sport s.r.o. se zaměřuje na šití a prodej sportovního oblečení, tanečních kostýmů a náčiní pro moderní gymnastiku.

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, prodej: - sportovní, tréninková výživa - zdravá výživa - fitness vybavení.