Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Kompletní reklamní činnost. Prodej a potisk: - reklamní předměty Tvorba: - e-shopy - www stránky. Webhosting. Pořádání: - dětské tábory a školy v přírodě od května do září.

Tenisový komplex: -4 antukové kurty s osvětlením -3 kurty v pevné hale -víceúčelové sportovní hřiště -venkovní bazén -výuka tenisu, tenisové kurzy -sportovní masáže -restaurace s venkovní terasou -vlastní parkoviště.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby, obuv, oblečení. Služby: -montáž, opravy a seřízení lyžařského vázání -broušení hran a skluznic lyží -prodej použitých lyží a bot -půjčovna lyží.

Kompletní výrobní program pro cvičení pilates. Prodej strojů Reformer, Cadilac, Combo Chair, Ladder Barrel, Spine Corrector.

Půjčovna: -kánoe a kajaky, nafukovací rafty a Pálavy -vodácké vybavení -doprava na řeku i zpět. -poradenská činnost -vodácké akce pro školy i podniky Vodácká prodejna: -polyetylénové kánoe, kajaky, -laminátové kánoe -nafukovací lodě -pádla, plovací vesty, lodní pytle -vodácké oblečení a doplňky

E-shop se sportovním zbožím. Termoprádlo a sportovní oblečení PROGRESS. Brusle, jízdní kola, koloběžky a další sportovní zboží.

Výroba a prodej: -sportovní potřeby -kroket -ruské kuželky -kroužky.

Prodej, e-shop: -sportovní doplňky -sportovní oblečení -jumping -sportovní nápoje -trampolíny.

Výroba, prodej: -tenisové rakety -squahové rakety.

Maloobchod, prodej: -nářadí -domácí potřeby -textil, oděvy -cvičební nářadí -spotřební zboží Zásilková služba.

Půjčovna vodáckých potřeb: -kánoe, pádla, barely, doprava, úschova batohů.

Sportovní, kulturní a sociální aktivity zdravotně postižených osob různého věku.

SPORT N15 Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -hokejové potřeby -brusle, hokejky, dresy -pozemní hokej -florbal potřeby -inline potřeby -polar -kopačky, sportovní obuv -fotbalové míče -tenis -plavky.

Tělovýchovná jednota -organizování sportovních činností.

Odeo.cz je distributorem zboží významných velkoobchodních společností a importérů v České republice. Vybraný sortiment zboží je nyní prostřednictvím www.odeo.cz poskytován i koncovým zákazníkům.

Montáž, opravy, údržba, revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Výroba: -sportovní potřeby -ultralehká letadla, doplňky z laminátů, kompozitů -helmy pro paragliding, lyžování, skeit.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -rybářské potřeby -víkendové zboží -obuv -textil.

Potápěčské centrum. Prodej: -potápěčská technika-výstroj. Cestovní agentura: -specialista na Bali -výcvik potápění -zájezdy -vlastní základny Bali, Chorvatsko -letenky. Prodejna. -České Budějovice, Husova 53.

Provoz lyžařského areálu: -k dispozici jsou 2 vleky, občerstvení -škola lyžování.

Služby: -organizace a zajištění pravidelných cvičení pro veřejnost -zdravotní tělocvik, rytmická a sportovní gymnastika -jóga -rekreační sporty -stolní tenis -volejbal.

Prodej: - sportovní potřeby - lyže, boty, snowboardy - kola, cyklodoplňky. Půjčovna: - lyže, snowboardy, oblečení, - kola, cyklovozíky, brusle, skákací boty. Skiservis Služby: - autoškola.

Maloobchod, prodej: -papírnictví(veškerý sortiment papíru, omalovánky, pastelky) -hračky -sportovní potřeby -rybářské potřeby.

Služby: -měření radonu -prodej sportovních potřeb -provoz kryté tenisové haly.