Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -hračky -drogerie -papírnictví -školní potřeby.

Mistr republiky v buggykitingu a dlouholetý vývojář Michal Voženílek, spolu se skupinou dalších nadšenců, uvádí na trh tažné draky Lamba Kite Technology a nabízí odborné kurzy kitingu, landkitingu a snowkitingu.

Prodej: - značkové sportovní vybavení, oblečení a obuvi: - Loap, Columbia, Husky, Asolo, Nordblanc, Hamax, Uvex, Hannah, Fila, Tempish

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby, oblečení, textil -posilovací nářadí, fitnes (rotoped, atd.) -lyže (sjezdové, běžky) -brusle -in**-line, skate -cyklistika -vodní sporty -snowboarding -jogging -tenis (rakety) -squash -badminton -fotbal -turistika -míčové hry* -výživa.

Maloobchod: -hračky -domácí potřeby -sportovní potřeby.

Prodej vybavení pro tenis. Oblečení na tenis. Rakety na badbinton, tenis. Golfové hole. Vybavení na lední hokej, lyžování. Squash.

Kiting, snowkiting, kiteboarding. Vybavení pro kiting.

Škola, školení, kurzy -potápění PADI a CMAS. Klub sportovního potápění NAUTILUS Břeclav. Prodej, opravy a servis: -potřeby pro potápěče -sportovní potřeby.

Obchodní společnost, která nabízí kompletní sortiment fitness zboží renomovaných světových i domácích značek. Maloobchod, prodej: -sportovní doplňková výživa WEIDER, METAFORM -rotopedy -ergometry, elipsidy, steppery, běžící pásy -posilovací stroje -lavičky -závaží, činky, osy*, uzávěry -nářadí, závaží, činky -oblečení ...

Internetový prodej golfové výstroje a vybavení.

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop: - drogerie, sport, dárky pro děti, dospělé, brašny, batohy....

Rehabilitační a psychomotorické nářadí a hračky. Šlapátka a chůdy. Rolovací desky.

Prodej sportovních potřeb. E-shop.

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod, šití: -plavky, plážové a fitness oblečení -BEACHWEAR -sportovní oblečení pro cyklistiku, triathlon, atletiku a gymnastiku -SPORTSWEAR -prádlo (prádla). Obchodní dům. Prodej: -obuv, boty -drogerie -barvy, laky -domácí potřeby -sportovní potřeby.

Kompletní dodávka a montáž na klíč bowlingové a kuželkářské dráhy, herní centra: -bowlingová a kuželkářská dráha, centra, kuželny, kuželna, kuželky -vývoj, výroba a rekonstrukce, opravy elektroniky kuželen a bowlingů -vysoká kvalita použitých materiálů, trvanlivost, odolnost -moderní design -rychlý a levný servis -odborné zaškolení ...

Prodej, e-shop: - plavky a plavecké pomůcky - plavecké potřeby - potápěcí potřeby - vodní pólo.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Pronájem a půjčování věcí movitých Zprostředkovatelská činnost Poskytování tělovýchovných služeb.

Internetový prodej, e-shop: - sportovní potřeby - běžecká obuv, nazouváky, boty do vody, boxerské rukavice, bedýnky na step, posilovací kleště, švihadla, činky, kimona, termoprádlo, plavky a další.

Prodej, internetový prodej, e-shop: -zbraně, střelivo, myslivecké potřeby -sportovní vybavení-batohy GEMMA -hračky. Výroba terčů.

Tel.č.neověřeno Maloobchod, prodej: -hračky a společenské hry* -potřeby pro sport a volný čas*.

Prodej sportovní potřeby, vybavení: -kopačky, fitness, thermo COOLMAX, MOIRA, CRAFT, CANARD -spacáky, stany, batohy -balóny (míče) GALA, DIADORA -brýle, BRIZZA, UVEX, RELAX -sportovního zboží, ASICS, DIADORA, HANNAH, LOAP, TRESSPASS, DRAPS, ELAN, NORDICA, KAMA, NEWBALANCE, ICAPEAK, COLMAR, NORD BLANC -plavky TRICO-LINE, MODETA, JANE, ...

Sportovní e-shop s kamennou prodejnou: - tenis - badminton - squash - sportovní oblečení, obuv - rakety.

Nákup prostřednictvím internetového obchodu bonusyzdarma.cz: - oblečení - zdraví, krása - elektronika - dárky, hračky - sport - dům a zahrada.

Kupteonline.cz: - široká nabídka téměř 10.000 položek - hračky a hry, dětské potřeby, knihy, parfémy a kosmetika, přírodní a BIO produkty, sprotovní hry a hračky či gadgets - originální dárky. Internetový obchod Budme-zdravi.cz se specializuje na několik velkých oblastí – zdraví, krása, hubnutí a fitness a elektronika. Výdejní místo ...