Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Maloobchod: - jízdní kola - cyklistické doplňky - oblečení na snowboard - obuv - sportovní potřeby. Služby: - stavba jízních kol na zakázku - veškeré opravy kol - skiservis, broušení lyží a bruslí - elektrokola.

SPORTCOM.CZ se zabývá internetovým prodejem sportovního vybavení. Zakoupíte u nás vše od textilu, obuvi až po iontové nápoje. Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -výhradní zástupce španělské značky Luanvi.es pro ČR -prodej světových značek Joma, Select, Adidas, Uhlsport - dresy, soupravy, tepláky - sportovní trenky, trička, mikiny - ...

Potápěčské centrum. Oficiální distributor: -potápěčské, plavecké a jachtařské vybavení značek CRESSI-SUB, STINGRAY, PRO-RAINER, KOWALSKI, CAMARO. Kurzy potápění v ČR i v zahraničí (Chorvatsko, Egypt) Zájezdy za potápěním: -pobytové (Chorvatsko, Itálie, Rakousko, Španělsko) -na lodi (Chorvatsko, Thajsko, Egypt, Florida).

Prodej, půjčovna, servis - Voda, Kola, Lyže: - veškeré vodácké vybavení, vše pro vodáky a vodní sporty - prodej jízdních kol a vybavení - prodej běžek a sjezdových lyží - lyžování - eskymování. Škola jízdy na kajaku.

Areál sportu: - nekuřácký sport bar s letní terasou - fotbálek, tenis, volejbal, plážový volejbal, badminton, basketbal, nohejbal - dětské hřiště. Pořádání soustředění včetně ubytování. Firemním zákazníkům se nabízí možnost uspořádání teambuildingových a společenských akcí, turnajů a párty.

Prodej: - vybavení pro bojové sporty - JUDO, JU-JUTSU, AIKIDO, KARATE, NORD SHAOLIN KUNGFU, WUSHU, KUNG FU, TAICHI, TAEKWONDO, BOX, KICKBOX, THAIBOX, MMA -kimona, chrániče, přilby, boxerské rukavice, boxovací pytle, lapy, nože - potřeby pro sebeobranu - pepřové spreje, teleskopické obušky, elektrické paralyzery, pouta -oblečení ...

E-shop - luky, šípy - terčoviny - tětivy - chrániče předloktí.

Tool Billiard. Výroba, prodej: - kulečníkové stoly. Velkoobchod, maloobchod: - kulečníkové příslušenství - díly pro výrobu kulečníkových stolů - stolní fotbaly.

Provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě se zbraní -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost

Lehké a kvalitní postroje pro paragliding.

EXILSHOP je skateshop, longboard shop, snowboard shop, vše na jednom místě. Nabízíme ti on-line nakupování 24 hodin denně z pohodlí tvého domova, práce či školy. Zaměřujeme se na snowboarding, longboarding a vůbec na vše, co k tomu patří. Vybavení, chrániče a doplňky. Pro všechny milovníky bílé stopy přinášíme ty nejlepší značky na trhu - Armada, ...

Výroba, prodej zboží pro vodáky: -lodní pytle -nafukovací vaky -vodotěsně a vodovzdorné obaly a tašky. Půjčovna: -vodácké potřeby.

Kurzy: -powerkiting, snowkiting, landkiting. Půjčovna -vybavení pro kiting.

Společnost Fitness pro s.r.o. se zabývá komplexní realizací fitness center a posiloven. Je výhradním distributorem prémiové značky posilovacích strojů Panatta pro Česko, Slovensko a Polsko. Zaměřujeme se mimo jiné i na repase posilovacích strojů a software pro fitness. Nabízíme také kompletní rešení funkčních zón a sálů pro skupinová ...

Maloobchod, velkoobchod: - papírenské výrobky - kancelářské potřeby - drogerie - hračky - sportovní zboží.

Prodej: - jízdní kola - treková, horská, silniční - rotopedy - posilovací zařízení - výživa pro kulturistiku. Stavba kol na zakázku. Servis: - kola.

Sedmimílové boty - zábava, adrenalin, sport. Výuka: - zábavný sportovní styl - vhodné pro muže, ženy i děti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - semimílové (skákací) boty. Zastoupení rakouské značky 7 leagve boot.

Specialista na rodinné zahrady a hlavně na luxusní výbavu a doplňky jako robotické sekačky, osvětlení a exkluzivní trampolíny. Dále dodávám materiály a rostliny pro tvorbu zahrady jako mulčovací kůru a kamenice, stromy apod.

Velkoobchod: - kompletní hokejová výstroj značky EASTON - sportovní potřeby.

Reklamní agentura SAMA Tiskárna. Výroba: - ručné šité a lepéné míče pro fotbal, volejbal, nohejbal, halové sporty.

Dodávka, montáž: - posilovací stroje - běžecké a veslařské trenažéry - solária - vířivky - stoly pro stolní tenis - sportovní vybavení pro školy. Fitness bazar.

Prodej: -jízdní kola -cyklopotřeby -sportovní potřeby -hračky

Lyžařská a snowboardová škola. Půjčovna sportovního vybavení. Organizování firemních akcí. Pořádání kurzů pro instruktory lyžování.