Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Firma Jankusport s.r.o nabízí na svém eshopu sportovní vybavení od potřeb pro lyžování, cyklistiku, snowboard až po elektrické koloběžky, skateboarding a další.

BEORWEB s.r.o. je provozovatelem inzertního portálu nevyhodím.cz k nákupu, prodeji a inzerci dětského zboží, elektroniky, automobilů, potřeb na zahradu, ke sportu a mnoho dalšího.

Velkoobchod, maloobchod, oprava, servis: - posilovací stroje - rotopedy - běžecké pásy - trenažéry - posilovací pomůcky - vybavení pro bojová umění a box Předváděcí plocha, sklad: Bělotín 341 tel.: 581 601 521

Společnost Fitness pro s.r.o. se zabývá komplexní realizací fitness center a posiloven. Je výhradním distributorem prémiové značky posilovacích strojů Panatta pro Česko, Slovensko a Polsko. Zaměřujeme se mimo jiné i na repase posilovacích strojů a software pro fitness. Nabízíme také kompletní rešení funkčních zón a sálů pro skupinová ...

Specialista na rodinné zahrady a hlavně na luxusní výbavu a doplňky jako robotické sekačky, osvětlení a exkluzivní trampolíny. Dále dodávám materiály a rostliny pro tvorbu zahrady jako mulčovací kůru a kamenice, stromy apod.

Koloběžky pro dospělé, koloběžky českých značek Mibo, Kostka a Pechr. Zákázková výroba koloběžek. Půjčovna. Skládací kola TERN, doplňky BBB.

E - shop. půjčovna: - sportovní potřeby stany, spacáky, batohy, horolezecké potřeby, sněžnice, lyže, sportovní oblečení - sportovní potřeby stany, spacáky, batohy, horolezecké potřeby, sněžnice, lyže, sportovní oblečení. Půjčovna: - sněžnice - skialpinistického vybavení - pořádání pobytů v přírodě pro děti i dospělé.

Prodej: - tenisové rakety Prince - tašky a batohy Prince - výplety Prince - omotávky Prince - míče a doplňky Prince - textil Prince - obuv Prince - vyplétací stroje Prince - koše a stroje Prince - tenisové sítě a plachty - kosmetika Roger Federer.

Sportovní areál Asko: - tenis, tenisová hala - sauna - whirlpool - bazén, dětské brouzdaliště - posilovna, fitness - restaurace. Služby: - pořádání svateb, večírků a společenských akcí.

Výroba, prodej: -míče pro kopanou, házenou, volejbal, basketbal, ragby -sítě na sportoviště -chrániče holení, kolen, loktů -rukavice, kopačky, doplňky. -výroba míčů a sportovních potřeb - výroba pomůcek pro bojové sporty.

Nehtová modeláž - - bazén, sauna Sportovní areál - badminton Tenisový trénink Sportovní a regenerační masáže - lymfodrenáže - baňkování - thajské masáže

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Velkoobchod

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti tenisu -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování služeb -Reklamní činnost a marketing