Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Sportovní centrum v Plzni: - 3 squashové kurty - fitness s kardiozónou a službami trenéra - pravidelné hodiny aerobních a relaxačních cvičení ( Jóga, TRX, Kruhový trénink a další..) - hřiště na beachvolejbal. Po sportu jistě oceníte prostornou saunu, nebo jen posezení s přáteli v restauraci a na letní terase.

Lyžařská škola, specializované lyžařské kurzy pro dospělé, prodej a testování lyží LUSTi E-shop: - lyže LUSTi

Maloobchod, kamenná prodejna - koloběžky - elektrokola - skládací kola.

Prodej, půjčovna: - dětské vozíky za kolo - sportovní vybavení

Výroba, prodej: - fitness stroje Fiveriders

Velkoobchod, maloobchod, e-shop -kulečníkové zboží -šipkové zboží -stolní fotbaly, hokeje -šachy a společenské hry -petanque, kroket, hlavolamy -poháry, medaile, diplomy -žonglování -golf centrum -prodej, servis, poradenství.

Pronájem zábavné techniky - výherní automaty - elektronické šipky - kvízery. E-shop sportovního oblečení.

E-shop, prodej světových sportovních značek: - skate a snowboardové oblečení - snowboardy, boty, vázání - skateboardy, longboardy

Nabízíme, půjčujeme, provádíme servis potápěčské techniky. Děláme kurzy potápění.

Sportovní club - sportovní akademie. Rozvoj sportovních dovedností: sjezdové lyžování, triatlon, plavání, inlaine, nordic valking, běh, všeobecná sportovní příprava. Pořádání sportovních akcí, trénikové tábory.

Půjčovna, prodej a servis lyží, běžek a snowboardů. Vyrábíme potřeby na lyže, snowboard, windsurfing, kiteboarding, snowkiting, powerkiting. Skiservis stroji Montana a Wintersteiger. Technické krejčovství šije obaly, pouzdra, tašky, reklamní zboží, plovací vesty, vaky. Zakázkové šití veškerých obalů a průmyslových výrobků, autodoplňků a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rotopedy -vybavení domácích posiloven -posilovací stroje -elektro kolo.

Fitness studio - největší fitness studio v Plzni otevřeno 24 hodin denně, 3 patrová budova, parkoviště v objektu, příjemná obsluha Výroba, prodej a servis: -posilovací stroje.

Prodej sportovních potřeb.

Úklidová firma, bezpečnostní agentura, recepční služby, hygienický servis. Výuka sebeobrany a bojových sportů. Kondiční cvičení.

Kompletní mokré čištění interiérů vozidel přístroji Karcher a špičkovou kosmetikou Sonax a Mafra. Mokrá, suchá a mediciální pedikůra za pomocí přístroje Gerlach. Jediný správný postup ošetření pro diabetiky. Nově vybavený pedikérský salon s možností poskytnutí plné služby i u vás, formou mobilní pedikury. Špičkové přípravky pro vaše nohy značky ...

H2O Sport Sikyta Zastoupení firem: -K-Gear - vodotěsné vodácké pytle -Laminex - pádla -Gumotex - nafukovací čluny. Služby: -laminování - výroba lodí, autodílů -půjčovna lodí a vodáckých potřeb -prodej sportovních potřeb. Půjčovna: -lodě, kanoe, kajaky, rafty, lodní pytle, pádla -stany, spacáky, neopreny -vleky na lodě.

Servis sportovních potřeb: -vyplétání tenisových raket (výplet) -montáž a seřízení lyžařského vázání -broušení lyží, snowboardů, bruslí. Komisní prodej lyžařského vybavení. Prodej použitých lyží a snowboardů z Rakouska do stáří 2 let.

Prodej sportovních potřeb. Vybavení sportovních oddílů: -dresy + potisk.

Opravy sportovních potřeb. Kompletní služby pro sportovní zařízení: -odborné technické prohlídky sportovního zařízení -zpracování odborných posudků soudním znalcem -dodávky sportovních potřeb a zařízení -zpracování projektů a studií na výstavbu, rekonstrukci a modernizaci venkovních sportovních areálů -zařizování a ...

Půjčovna: -lodě (turistické kanoe PÁLAVY) -vodácké vybavení (pádla, barely, vesty, helmy). Doprava lodí.

Tenisový klub. Sportovní klub s velkou a zvučnou historií. Sportovní areál s tenisovými kurty a tenisovou halou. V areálu i jiné sportovní aktivity, restaurace, hotel apod.