Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Bazar, zastavárna: - domácí spotřebiče - audio - video - TV - mobilní telefony a příslušenství - autorádia - sportovní potřeby - nářadí i elektrické - rybářské potřeby.

Firma Profiplast - výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, půjčovna. Nová vodácká prodejna a půjčovna Profiplast : vše pro rafting, vodní slalom, turistiku, rodeo a sea kayaking, otevřeno Po - Pá 14. 00 - 19. 00; Umělá slalomová trať Trója.

Prodej horských kol, bruslí, lyží a dalšího sportovního vybavení.

Dovozce, prodej, e-shop: -vybavení pro bojové sporty, fitness, jógu -oblečení pro sport a volný čas

Škola a kurzy - potápění Prodej - potápěčské potřeby Servis - potápěčská technika Potápěčské práce

Prodej, velkoobchod, distribuce, potisk plaveckých čepic, prodej plaveckých potřeb a bazénového příslušenství Plavecké potřeby.

Bazar, zastavárna: - elektronika - nářadí - sport

Centrum sportovního šermu. Prodej šermířského vybavení. Nabízíme. - kordy a šavle - oblečení pro trenéry - fleret - elektrické vesty - chrániče a tašky - podvesty a masky - blůzy a kalhoty - vybavení pro turnaje a šermírny Dodáváme také potřeby pro historický šerm.

Obchodní činnost Výuka - golf s trenérem Velkoobchod - sportovní zboží (sportovní oblečení, lyže, plavky a sportovní potřeby)

E-shop prodej dětských doplňků a potřeb pro zvířata, rybáře. Tašky, kabelky, obaly, batohy a vodácké doplňky.

Velkoobchod se sportovními potřebami pro adminton, tenis, squash, lyžování, běžkování a další letní i zimní sporty

Přírodní rodinný areál - nabídka pobytu v přírodě - lanové centrum - ubytování - trampolíny - houpačky pro děti - jízda na koních

Výroba a e-shop potřeb pro vodní sporty a moto sport.

Prodej: - sportovní vybavení na florbal

Maloobchod, e-shop, půjčovna, servis: -potápěčská výstroj. -potápěčské vybavení. Služby: -kurzy potápění.

Prodej nových i použitých golfových míčků. Nabízíme značky: Bridgestone, Callaway, Nike, Minnacle, Precept, Dunlop, Srixon, Taylor Made, Titleist, Top Filtre a další.

Internetový obchod, e-shop, půjčovna: -helmet, onboard kamery. -kamery na helmu.

Prodej a E-shop s dětským oblečením Dětská obuv, potřeby, batohy a tašky, hračky a hry. Zdravé láhve. Pro dospělé tu máme dámské i pánské oblečení, obuv a sportovní potřeby.

Kurzy: - windsurfing - kitesurfing - snowkiting - snowboarding Půjčovna: - lyže - snowboardy - windsurfy - brusle - stany - kite-tažné draky Servis, oprava: - lyže - windsurfy - brusle

E-shop a prodej sportovních potřeb a doplňků. Na skladě máme produkty značek ASICS, ERREA, NIKE, MOLTEN a MIZUNO. Výrobky: - míče - fixační pásky - ponožky a obuv - lajnovačky - hrabla na beach volejbal a další.

Naše firma se zabývá v letní sezoně prodejem jízdních kol CTM, ACSTAR, LEADER FOX. V zimní sezoně je v naší prodejně v provozu skiservis, půjčovna lyží a snowboardů. Dále prodáváme zimní brusle, sjezdové lyže i běžky včetně příslušenství, vázání, lyžařské hůlky, doplňky.