Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Pavel Janešík na svém e-shop nabízí prodej: - krmný hmyz - červi, švábi - cvrčci - boxy a vaničky na hmyz

Výroba, prodej: -včelařské potřeby. -celodřevěné úly. -nástavkové úly. -rojáky.

Chopper-horse, s.r.o. se zaměřuje na prodej a e-shop motorkářského a western oblečení, jezdeckých potřeb a šperků. Kamenná prodejna: Třebízského 1481, 738 01 Frýdek-Místek

Vše pro zvířata s.r.o. se zaměřuje na prodej chovatelských potřeb pro zvířata, krmiv, hraček a příslušenství.

Tomáš Jahelka se zaměřuje na internetový prodej krmiva pro psy a kočky, oříšků, chilli zboží, dárkových balení a bílkovin.

Zverimex. Maloobchod, prodej: - krmiva - chovatelské potřeby - živá zvířata - rybičky.

Chovatelské potřeby: -živá zvířata -krmiva -vitamíny -minerály -kosmetika.

Maloobchodní prodej: -krmivo -pro psy, kočky, morčata a křečky -papoušky a rybičky -granule pro králíky a jiná hospodářská zvířata -vitamínové a minerální doplňky -šampony -krémy na tlapky -zubní pasty, kartáčky.

Chovatelské potřeby: -živá zvířata -krmiva -vitamíny -minerály -kosmetika.

Prodej, maloobchod: -chovatelské ootřeby -živá zvířata -krmiva

Obří akvária - stálá výstava sladkovodních ryb. Restaurace. Ubytování. Prodej: - živé ryby, jezírkové ryby, akvarijní rybičky. Rybolov, chytání ryb.

Prodej - chovatelské potřeby pro psy, kočky a hospodářské zvířata - krmiva

Internetový obchod: -VetShop je specializovaným elektronickým obchodem pro veterinární lékaře, veterinární kliniky a pro prodejce chovatelských potřeb a krmiv.

Zverimex. Maloobchod, Prodej: -krmiva, vitamíny, minerály.

Prodej: -akvaristika -více než 150 druhů akvarijních ryb -více než 70 druhů akvarijních rostlin -kompletní akvaristika -odborné poradenství -kompletace a revitalizace nádrží -akvaristický servis od A do Z -krmiva -chovatelské potřeby

Prodej, e-shop: - krmiva pro psy - chovatelské potřeby pro psy.

Výroba, prodej, e-schop - módní a bytové doplňky pro chovatele - pelíšky - boudičky - podušky - postroje.

Maloobchod, prodej: - krmiva a chovatelské potřeby pro psy a kočky - anti-parazitní přípravky pro psy a kočky ¨- oblečky pro psy - krmné směsi pro exoty, hlodavce, ryby a hospodářská zvířata - travní osiva, zeleninová a květinová semena - sadbové brambory, cibule, česnek - zahrádkářské potřeby - zahrádkářská chemie - fungicidy, ...

Psí školka a hotel. Prodej: - chovatelské potřeby.

fine energy s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej výrobků z kůže a příslušenství, jedná se například o jezdecké potřeby, otěže, oblečení, ohlávky a mnoho dalšího.

Martin Tichý se zaměřuje na zakázkovou výrobu akvárií, terárií a na jejich servis, údržbu a revitalizace.