Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Internetový obchod: -chovatelské potřeby -prodej a rozvoz -rozesílka -krmivo pro psy a kočky -granule pro psy -granule pro kočky -konzervy, krmné doplňky -pamlsky, postroje, obojky, vodítka, pelíšky. Prodej a rozvoz po Brně, Kyjově a Uherském Hradišti zdarma. Nabízíme krmiva značek Acana, Pro Plan, Eukanuba, Royal Canin, Calibra, ...

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - přípravky na ochranu a výživu rostlin (AGRO CS, Agra group, AgroBio Opava) - substráty AGRO CS - kompletní sortiment osiv, travních směsí, zeleninových a květinových semen renomovaných českých výrobců - květináče, obaly, truhlíky, žardinky, mísy, sadbovače - základní stavební materiál - ...

Maloobchod, prodej: -zverimex -chovatelské potřeby -krmiva pro zvířata -mražené maso -veterinární přípravky.

Petway.cz, to jsou kvalitní a originální produkty pro psy a kočky. Psí známky, vodítka a obojky se jménem nebo luxusní misky pro psy a kočky se jménem. Každý výrobek je originál.

Veterinární ordinace: -klinika specializovaná na choroby psů a koček -RTG -sonografie -vakcinace -chirurgické, gynekologické úkony -odstraňování zubního kamene ultrazvukem -parazitologická vyšetření. Návštěvy u pacientů. Maloobchod, prodej: -krmiva -vitamíny -minerály.

Maloobchod, prodej, e-shop: -chovatelské potřeby -krmivo -drobné zvířectvo -rybičky, akvaristické potřeby -ptáci.

E-shop: -prodej chovatelských potřeb pro psy, kočky, hospodářská zvířata, -akvaristika, teraristika aj. -krmivo, vitamínové přípravky, prostředky proti parazitům ad. -sortiment od výrobců Acana, Brit, Eucanuba.

petshopik Internetový obchod, E-shop: -zahradní jezírka -chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky -akvaristika, teraristika -japonská krmiva Služby: -poradenstvíství v oblasti chovu koi kaprů.

Nákup, prodej: - hospodářské potřeby, - chovatelské potřeby, - drogerie, - dekorační předměty.

Prodej, maloobchod: -chovatelské potřeby.

Prodej: -kvalitní pelíšky, vodítka, obojky, přepravky, hračky a jiné chovatelské potřeby pro psy a kočky.

Veterinární ambulance, veterina. Prodej krmiv.

Zverimex, prodej: - chovatelské potřeby - krmiva - akvaristika - teraristika

Výroba: - kotce pro psy (kotec, pes) - příslušenství pro chov zvířectva - stavebnicový systém - kovové části žárově zinkované - díl mřížový, dělící, krmící, střecha, kryt, nerez miska - speciální díly na míru a podle přání.

Výstavba: -zahradní okrasná a koupací jezírka -exteriérové a interiérové fontány Výroba, instalace: -akvária na míru -vybavení akvárií (fauna, flóra) Servisní služby: -čištění a správa akvárií, jezírek Prodej: -jezírkové a akvarijní ryby.

Výroba: -krmiva -chovatelské potřeby.

Akvaristika, teraristika, zverimex. Maloobchod, prodej: -exotické ptactvo -krmivo, léčiva pro zvířata -potřeby pro chovatele.

Maloobchod, prodej krmivo: -chovatelské potřeby pro zvířata: krmiva pro psy (pes*, psa*), -vitamínové a minerální preparáty, pamlsky -pelíšky, hračky, krmítka, podestýlky, obojky, vodítka -antiparazitní přípravky.

Prodej, maloobchod: -akvaristika -chovatelské potřeby.

Psí svět. Prodej, maloobchod: - krmiva a chovatelské potřeby.

Maloobchod, prodej: -křečci, morčata, ptactvo -krmivo, potřeby pro chovatele, rybáře, zahrádkáře. Krmiva pro: -hospodářská zvířata, psi, kočky, akvarijní rybičky, exoty, hlodavce. Chovatelské pomůcky, potřeby: -krmítka, misky, napáječky, klece, vodítka, koše, obojky aj. Pletiva plotová, králikářská, hnojiva. Distribuce, prodej ...

Výroba, velkoobchod a e-shop chovatelských potřeb výhradně pro psy. Nabízíme psí oblečky, obojky, vodítka, pelíšky, granule, kosmetiku a další chovatelské potřeby. Jsme výrobcem produktů značky Tlapka a výhradním prodejcem značky PetDesign pro ČR.

Prodej: -zahrádkářské a chovatelské potřeby.

Prodej krmiv pro domácí zvířata, hlavně psy.