Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Prodej jezdeckých potřeb pro jezdce a koně. Praní dek a podsedlových deček, oprava koženého jezdeckého vybavení, bot. Adresa prodejny: Ratibořská 501/77, Opava Kateřinky otevírací doba Út 13.00 - 17.00, St-Pá 10.00 - 17.00 hod.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva - škrabadla pro kočky.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - kosmetika, šampony pro psy a kočky - obojky, vodítka, misky, pelechy.

Jezdecké potřeby pro koně a jezdce. V naši prodejně v Ostravě – Hrabůvce na ulici Hasičská 52 i na našem e-shopu www.epeus.cz vám nabízíme kvalitní výrobky jak prestižních zahraničních značek tak i našich, českých výrobců. Chceme tak rozšířit a obohatit nabídku tohoto sortimentu v naší oblasti.

Truhlářství, výroba - chovatelská zařízení.

Služby: - veterinární ordinace Prodej: - chovatelské potřeby - krmiva - léčiva, doplňky stravy

Prodej, e-shop - chovatelské potřeby - krmivo. Výdejní místo: - Těšínská 1317, 735 14 Orlová - Lutyně.

Prodej, e-shop: - klece, vybavení klecí a krmivo pro hlodavce, fretky, králíky a ptáky

Maloobchod, prodej: - krmiva pro psy, kočky, hlodavce - krmiva pro králíky, drůbež - zahradní substráty - mulčovací kůra. Šití, výroba: - obojky, vodítka.

Internetový obchod, e-shop: -jezdecké potřeby. -sedlářské potřeby: -sedlářské kování, nářadí.

Chovatelská stanice: -Labradorský retrívr. -Francouzský buldoček. Služby: -psí hotel. -hotel pro psy. Internetový obchod, e-shop: -chovatelské potřeby.

E-shop, prodej - kamenná prodejna: - chovatelské potřeby - krmivo, granule pro psy a kočky - krmivo pro ptáky, rybičky - směsi pro krmení drůbeže a králíků, granule pro králíky - nosnice, šrot

Zverimex. Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby - krmivo pro psy, kočky, drobná domácí zvířata.

Výroba, prodej, e-shop: - krmiva - chovatelské potřeby

Výhradní zastoupení pro ČR a SR, velkoobchod, maloobchod, prodej: - výrobky firmy Artmet - klece, voliéry pro ptáky, hlodavce, kočky a psy.

Výroba: - kotce, Psi boudy - zahradní nábytek. -terasy -pergoly -zahradni domky

Dřevo, modely. Dřevomodelářství. Dřevovýroba. Výroba, prodej: - dřevěné soustružené, frézované a hoblované výrobky a polotovary - menší dřevěné modely pro slévárny - dekorativní předměty - MDF rámečky - schodišťové zábradlí, okrasné tyčky pro altány - psí boudy, voliéry, krmítka - dřevěné hračky - stoličky, poličky. - Dna pro ...

Prodej: - krmiva pro psy a kočky, ptáky a drobné hlodavce, drůbež a králíky - chovatelské potřeby - pamlsky a konzervy - vitamíny, vitamínové doplňky stravy, veterinární přípravky - vodítka a obojky - přepravky a pelíšky - steliva - mražené maso a salámy pro psy - antiparazitální přípravky - štěňata Shar-pei.

E-shop, prodej: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, ptáky, hlodavce, akvarijní, terarijní zvířata - jezdecké, stájové potřeby pro chov koní, skotu, prasat, ovcí, koz, drůbeže.

Velkoobchod: - sterilizovaná zelenina - spojovací materiál - krmivo pro psy a kočky.

E - shop - krmiva pro psy, kočky, hlodavce, ptáky - potřeby pro akvaristy a teraristy - potřeby pro domácí zvířata Prodej - krmiva pro psy, kočky, hlodavce, ptáky - potřeby pro akvaristy a teraristy - potřeby pro domácí zvířata

E - shop - kombinézy a mikiny pro psy Výroba, prodej a e - shop - kombinézy a mikiny pro psy šití na míru