Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Prodej - dárkové předměty. Květinářství, kytice PRO všechny příležitosti - dárkové - svatební - smuteční.

Prodej bytových doplňků a dárků: - vázy, mísy, svícny - dekorativní květiny - polštáře, ubrusy, deky - vůně do interiéru - zboží z teakového dřeva - fotorámečky a lucerny.

Činnost: - prodej dárků a upomínkových předmětů - originálních produktů ze Šumavy

E-shop: - figurky, sošky, bysty z filmů, komiksů, her..

Maloobchod, prodej: - dárkové koše - dárkové kazety - bonboniéry - káva, čaj - salámové kytice.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - sušené, řezané, květinová vazba - keramika - dárkové zboží.

Výroba, předvádění a prodej: - Vizovické pečivo Expozice valašského lidového umění. Expozice hudebního skladatele Aloise Háby s možností poslechu ukázek čtvrttónové hudby.

Výroba, e-shop: - svíčky - vitráže

U Klárky - prodej: - přírodní kosmetika - produkty zdravé výživy, zelené potraviny - čaje, tinktury, káva - knihy, vykládací karty, CD, - aromaterapie, drahé kameny, šperky s kamenů - dárkové zboží, svíčky, feng šuej, vykuřovadla, kyvadlo.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, hrnkové - dárkové zboží - keramika. Květinová vazba.

Velkoobchod. Prodej i pro maloodběratele: -alkoholické nápoje -cigarety -dýmky a příslušenství -káva -cukrovinky -vybrané potraviny -dárková služba, dárkové balíčky -noviny, časopisy -gastro sortiment.

Darujte kousek Afriky svým blízkým, nebo sami sobě. Barevné svíčky s motivy africké přírody jsou tím pravým dárkem, který pomůže vždy navodit velmi příjemnou atmosféru. Ruční výroba svíček je v Africe jednou z mála možností dobrého výdělku. Afrika poskytuje mnoho barev a motivů. Svíčky navozují klidnou atmosféru při jakékoli příležitosti. Svíčky z ...

Výroba prezentačních systémů - reklamní a dárkové předměty - tisk - grafické studio.

Natěračské práce Malířské práce Prodej - zámky, kování. Výroba - klíče. Prodej - dárkové zboží.

Velkoobchod - přírodní kosmetika ručně vyráběná - porcelán dárkové balení - sypané čaje - plantážní káva - dárkové zboží - porcelán (dárkové balení) - sypané čaje.

Květinářství. Široká nabídka čerstvých řezaných květin, hrnkových rostlin, keramika, sklo, svíčky a dárkové předměty, květinové obaly, sezónní dekorace, dekorace do interiéru, sušené vazby, doplňky.

Internetový obchod, e-shop: - dárkové zboží - plechové dózy

Prodej, e-shop: - domácí spotřebiče - elektronika - elektro-instalační materiál - železářství - kuchyňské potřeby - dárkové předměty Servis elektrospotřebičů: -Oprava elektroinstalací

E-shop: - thajské lampiony štěstí

Firma TOURIST CENTRUM s.r.o. se zabývá směnárenskou činností. Pro firmy i fyzické osoby nabízíme možnost bezhotovostních výměn - devizové obchody. Dále se zaměřujeme na nákup a prodej valutu a dálničních známek i do zahraničí. Služby: - výkup všech mincí bez poplatku - výkup bývalých evropských měn - valuty - devizové obchody (bezhotovstní ...

Fotocentrum Unimarket. Služby: - zpracování digitální, klasické fotografie - výroba fotoknih - fotodárky - převod VHS kazet na DVD, 8 mm filmů na DVD - výroba vizitek - výroba samolepek.

Prodej sklo na víno, someliérské sady, prodej sudová, šumivá a portská vína, pochoutky k vínu. Prodej - dárkové předměty.

Internetový obchod - kosmetika - šperky - dárkové zboží - moderní obrazy - bio krby

Květinářství. Prodej -řezané a hrnkové květiny, pokojové i venkovní - semena a cibuloviny - hnojiva, chemické přípravky - substráty - keramické a plastové obaly a květináče - zahrádkářské potřeby - dárkové předměty - krmiva pro domácí mazlíčky, chovatelské potřeby.