Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Květinová síň. Květinářství, maloobchod, prodej: - řezané květiny - vazby ke všem příležitostem - hrnkové rostliny - dárkové předměty, keramika - vázání věnců.

Tibi, s.r.o. se zaměřuje na výrobu suvenýrů a dárkových předmětů.

Aranžování a floristika svatebních tabulí. Svatební dekorace - Výzdoba na klí.č Půjčovna, prodej - svatební dekorace a doplňky bublifuky, figurky na dort, knihy hostů, krabičky na výslužky, organzy, stuhy, svícny, ubrousky aranžování a floristika svatebních tabulí E-shop - svatební dekorace a doplňky (bublifuky, figurky na dort, knihy ...

Výroba, dodávka - dárkové tašky - krabičky - balící papír Dodávka - papír Výroba, dodávka - blahopřání z ručního papíru

Dovoz a prodej výrobků z přírodního onyxu a mramoru: - deskovina - dlažba (dekorativní formátované dlažby) - dekorace, doplňky, dárkové předměty. Služby: - ekonomické poradenství - veřejné dražby.

Maloobchod, prodej: -čaje a čajové příslušenství -vodní dýmky -Yixing keramika -etnické hudební nástroje -vonné tyčinky -zboží z Orientu -orientální textil.

Sunnymarket, s.r.o. provozuje velkoobchod a maloobchod s levným zbožím - hračky, domácí potřeby, svíčky, drogerie, dárkové zboží a další.

Firma Petr Novák - PETisk vyrábí potištěné reklamní a dárkové předměty metodou sítotisku, tamponového, laserového nebo rotačního tisku. Provozovnu najdete na adrese Dolní Heřmanice 89, Velké Meziříčí 59401

Sběratelský eShop Orbitakpostcard.cz - staré pohlednice (filokartie) - staré mince (numismatika) - staré bankovky (notafilie) - on-line sběratelské aukce - vše kolem sběratelství

Prodej - keramika - malované sklo - obrazy - kresby - šperky - dekorační předměty

Prodej: -klubové suvenýry, originály a repliky dresů klubů, trička, mikiny, kopačky, chrániče, rukavice, míče -pernamentky a vstupenky.

Výroba a prodej buttonů (placek) ve velikostech 44 mm a 56 mm a také vyrábíme klíčenku ve tvaru srdce. Ze služeb vám můžeme nabídnout videopráce - přepisy 8mm filmů a videa na DVD s případnými doplňkovými možnostmi: střih, podkresová hudba, titulky a trikování.

Trička s potiskem. Nažehlovačky. Dárkové předměty s potiskem.

Velkoobchod, prodej: - dekorační a užitková keramika, ručně malované dekorační keramické a dřevěné výrobky - dekorativní dárkové zboží.

Umělecká díla s léčivými účinky: Intuitivní obrazy a hudba Prodej harmonizačních hudebních nástrojů

Květinářství Monika Stočková poskytuje služby v oblasti floristiky už od roku 1998. V květinářství v blízkosti Ostravy nabízím kompletní květinové služby, hrnkové květiny, venkovní stromky a keře, trvalky na objednávku, dárkové zboží, přírodní kosmetiku, svíčky, zeminu, hnojiva, obaly na květiny a další... Aranžování a vazba květin: - ...

Služby: - výklad karet LeNormand - čištění prostoru od negativní energie - bylinné a čarodějnické rituály - drahé kameny i minerály - esoterické poradenství - energetické obrazy - esoterický kurzy. Výpočet symbolu duše zdarma.

Internetové obchody: - sportovní trofeje, poháry, medaile, emblémy, figurky, diplomy, štítky, - výroba a prodej kovových štítků na urny odolných proti povětrnostním vlivům - výroba a tisk fotografií na kovový podklad (Chromaluxe a Duraluxe) pro pohřebnictví a kolumbária. -výroba smutečních plaket pro zvířátka Kamenný obchod na adr.: ...

Květinářství Phoenix Maloobchod, prodej: - květiny. - dárkové zboží - sezónní dekorace a vazba - svatební koutek - floristika - bytový design

V našem obchodu najdete širokou škálu řezaných i hrnkových květin, mnoho zajímavých a praktických floristických dekorací z květin živých i umělých, výzdobu pro čas dušiček, velikonoc nebo vánoc, ale i drobné dárky pro potěšení a zkrášlení vašeho všedního dne.

Turistické informační centrum (TIC) Služby: -Informace pro turisty i občany města -o firmách, službách -ubytování -cestovním ruchu -kulturních, společenských akcích -autobusových a vlakových spojích. Zprostředkování: -prohlídky města s průvodcem -předprodej vstupenek na různé akce -prodej vstupenek do expozice Klobouků a Generála ...

Výroba, prodej: - dřevěné dekorace, výrobky - skleněné dekorace - světelné dekorace - portréty - dárkové balení: - podtácky - hodiny.

Výroba a prodej svíček - svíčky parafínové, řezané, plovoucí.

Ludmila Fialová se zaměřuje na prodej alkoholických nápojů a dárkových předmětů.