Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Prodej: - suvenýry - hračky - papírnictví - dárkové předměty

Služby: - turistické informační centrum - prodej suvenýrů, map, pohledů - prodej vstupenek - průvodcované prohlídky františkánského kláštera, města Bechyně a zámku.

Maloobchod, e-shop: - výrobky tradiční lidové tvorby - keramika - proutěné koše - perníky, vizovické pečivo - kožené šperky.

E-shop - dárkové předměty - vtipné dárky.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop s bytovými doplňky a dekoracemi - svíčky, nábytek, lucerny, dárkové předměty, plechové a kovové bytové doplňky, bytový textil, povlečení, polštářky, porcelánové úchytky, retro cedule, francouzský a skandinávský styl.

E-shop, internetová obchod - vše pro dům, byt a zahradu - chovatelské potřeby - hračky - dárky, dárkové předměty - nářadí - spojovací materiál.

Předení, spřádání: - zvířecí srsti a vlny Prodej: - plechové dózy

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - kuchyňské potřeby - nože, příbory - domácí elektrospotřebiče - dárkové předměty.

Výroba: - upomínkové předměty: - kreslené magnetky zámků, hradů, měst - vypalované magnetky - dřevěné medaile - dřevěné masivní trojhranné tužky.

Maloobchod, prodej: -zlatnictví, klenotnictví -stříbro, zlato, chirurgická ocel, klenoty -hodinky -dárkové zboží Výroba zlatých, stříbrných šperků, snubnich prstenů, odborné zlatncké opravy

Firma AMABIENTE vyrábí svíčky z palmového oleje. AMABIENTE to je ruční výroba a prodej kvalitních svíček s originálním designem. Vybrat si můžete ze široké škály barev i tvarů. V prodeji: - stolní svíčky - prostorové svíčky - vonné svíčky - dárková balení svíček - venkovní svíčky - sezónní svíčky - svícny.

Velkoobchod, prodej, e-shop - svíčky - vonné vosky - přírodní kosmetika - mýdla, masážní oleje.

U Klárky - prodej: - přírodní kosmetika - produkty zdravé výživy, zelené potraviny - čaje, tinktury, káva - knihy, vykládací karty, CD, - aromaterapie, drahé kameny, šperky s kamenů - dárkové zboží, svíčky, feng šuej, vykuřovadla, kyvadlo.

Výroba a prodej reklmaních předmětů, sportovních suvenýrů (šály, minidresy, vlaječky, čepice, textilie s potiskem a výšivkou, puky s potiskem). Prodej sportovních dresů pro hokej a fotbal.

Služby: - vypálení fotografie na hrnky, kámen, sklo, dřevěný tácek, magnet

Prodej: -dřevěné magnetické známky.

Výroba a prodej ručně lepené dekorační keramiky, keramických šperků, obrázků a hodin. Nabízíme gumičky do vlasů a náušnice z přírodního materiálu, malovaná trička, tašky, kabelky a taštičky na krk, malované dřevěné překližky, kachle a kameny.

Jsme největší česká zásilková fotoslužba s dlouholetou tradicí. Fotoknihy, fotokalendáře, fotoobrazy, fotodárky a fotografie dodáváme po celé ČR až domů. Vyrobíme originální dárky z jakékoliv fotografie. Přeneste vzpomínky do fotoknihy nebo na fotopapír. Jen tak nevyblednou. Výroba: -dárky z fotografií

Prodej - sportovní trofeje, poháry - předlohy papírových diplomů - orig. ručně malovaných papyrusů Služby: - účetnictví

Výroba, e-shop - dekorční předměty, svícny, obrázky ze dřeva