Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Prodej, e-shop: -moravské vína -čaje, káva, čajové a kávové nádobí -med a medové pochoutky -vodní dýmky, vonné a dekorativní svíčky -dárková kosmetika.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -cukrovinek -hračky s cukrovinkou -lízátka -pendreky -želé -žvýkačky -další sortiment. E-shop, internetový prodej: -cukrovinky -parfémy - ESSENS, FM GROUP -dárkového zboží - dámské, pánské, pro děti.

Výroba trojrozměrných obrázků - stereogramů na zakázku.

VŠE PRO BŘIŠNÍ TANCE A VODNÍ DÝMKY. Pobočka: náměstí Svobody - Dům pánů z Lipé 86/17 Kontakt: info@hi-isis.cz tel. 736 776 566, 603 203 410 Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz: -orientální zboží a suvenýry z Egypta, příslušenství pro břišní tance: -boty dámské taneční -halenky, bolerka šifon, pružný samet, podprsenky ...

E-shop: - originální dárky - dárkové předměty.

Prodej: -kosmetika -aromaterapautické přípravky -čaje -káva -koření -pochutiny -dárkové předměty -potravní doplňky -zdravotní kosmetika

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dárkové předměty - bytové doplňky.

Prodej: -dárkové zboží - káva, čaj.

Prodej a e - shop, bižuterie, prodej a e - shop, nábytek, bytové dekorace, prodej a e-shop, dorty, perníčky, cukroví, e-shop, bižuterie, bytové dekorace, nábytek, svatební a dárkové zboží, reprodukce obrazů, dorty, cukroví, prodej a e-shop, dárkové zboží.

Výroba - svíčky. Prodej - smíšené zboží.

Prodej - etnické zboží a oděvy z Nepálu, Thajska, Vietnamu, Indie, Číny sochy, sošky, suvenýry

Rytectví: -rytí štítků na dveře, schránky -monogramy na hodinky, zapalovače, lžíce, nože, stříbro, zlato, likérky -medaile -jiné dárkové předměty.

E- shop - dobové repliky z období kolonizace Severní Ameriky zbraně, šperky, oblečení, potřeby pro táboření Výroba - dobové repliky z období kolonizace Severní Ameriky zbraně, šperky, oblečení, potřeby pro táboření.

Řemesla z Moravského krasu. Výroba, prodej: -svíčky z včelího vosku, med -ručně vyrobená mýdla s rostlinnými oleji ( např. mandlovým, olivovým, avokádovým...) nebo sušenými bylinkami (levandule, meduňka s měsíčkem či konopí) -ručně malované a batikované hedvábné šály, šátky, kravaty, obrázky a doplňky.

Výroba - doplňky z keramiky - doplňky ze skla - originální šperky ze skla a keramiky.

Prodej: -dětské hračky -dárkové zboží.

Výroba, prodej: - indiánské výrobky - materiál pro výrobu indiánských předmětů.

Velkoobchod, dodávka, prodej, rozvoz, aranžování, zásilková služba: -umělé květiny, květy, zelené rostliny, palmy, stromy -velikonoční, vánoční dekorativní zboží, ozdoby, vánoční stromky -umělé exotické rostliny -košíkářské, proutěné, dárkové zboží -keramické i plastové květináče -dárková keramika. Služby: -dekorace ...

Prodej, eshop, e-shop: - bytové parfémy - dárkové předměty.

Výroba, prodej: -svíčky čajové -svíčky hřbitovní -svíčky vonné(ve skle, keramice, plastu) -svíčky lité do forem různých tvarů -svíčky kónické do svícnů různých barev včetně metalických a velikostí - svíčky lisované válce a koule různých barev, velikostí včetně různého povrchového zdobení - svíčky reklamní a dárkové - svíčky ...

Internetový prodej dortů, cukroví, chlebíčků, květin, vína, dobrého pití, plantážní a fair trade kávy, sypaných a dárkových čajů, dárků, hraček, kosmetiky, čokolády a ručně vyráběných pralinek. Velkoobchodní prodej. Objednáte na jediných stránkách a vše Vám dovezeme až domů, do kanceláře, či zaměstnání.

Prodej, e-shop, eshop: - etnické zboží - suvenýry - umělecké předměty.

Výroba a prodej - ručně malované velikonoční kraslice.

Korálky-Hodonín.cz Prodej: -korálky -polodrahokamy -vosky -gely -svíčky -šperky na zakázku -kurzy -prodej proutěného zboží. Pořádání kurzů.