Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

E-shop: - svíčky - bytové dekorace - koupelové soli

Výroba, e-shop: - skleněné figurky zvířátek

Umělecké kovářství. Prodej: - dámské oblečení, kabelky, šperky a modní doplnky - dárkové předměty.

Velkoobchod a maloobchod, ruční výroba: - háčkované ozdoby, čepice, košíčky pro družičky, šaty - háčkované vánoční ozdoby: andílci, vločky zvonečky - dekorační předměty vyráběné metodou quilling: stromečky, vločky, motýlci, vánoční zvonečky, magnetky, naušnice, přáníčka, zvířátka na zeď........ Vše lze vyrobit po domluvě v různých ...

Prodej, e-shop: - vonné vosky, svíčky, oleje - aroma lampy - dekorace - pokladničky - keramika.

Prodej, e-shop: - korálky, pedig, fimo - ubrousky - korálky - bižuterní komponenty - polystyrenové výlisky - předměty k dekoraci - knoflíky - bižuterie - Yankee Candle. - chilli Kurzy: - košíkaření - korálkování.

E-shop, internetový obchod - bytové doplňky - dekorace - keramika, porcelán - dárkové předměty.

Dárky všeho druhu - čokolády, čaje, kávy, vína, dále porcelán, hrníčky, svíčky a také nabízíme šperky ze stříbra, chirurgické oceli a bižuterie.

Prodej, e-shop: - holící sady, břitvy, štětky, pánská kosmetika - dárkové zboží - luxusní nože - multifunkční, kuchyňské nože - pera, propisky.

Výroba z přírodních materiálů (lýko, sláma, dřevo) Sortiment: - bytové doplňky (ošatky, prostírání) - dárkové zboží - klobouky, tašky - reklamní předměty - umělecká výroba.

Prodáváme víno, dárkové zboží, květiny a zahradnické potřeby.

Výroba: - svíčky - mýdla - keramické předměty - bižuterie - dekorační předměty E-shop a kamenný obchod: - svíčky - bižuterie - čaje - vína, medovina, sušené ovoce - oříšky, kávy, čokolády - dekorace - ubrusy - zástěry - kabelky - přírodní kosmetika - mýdla, vonné olejíčky, medová kosmetika - církevní potřeby - látky, ...

Výroba a velkoobchod: -stolní a nástěnné hodiny -barometry. Distribuce: -hodinky, budíky, hodiny -náhradní díly, nářadí, přístroje a oleje pro hodináře. Provádí: -dekorace porcelánových a skleněných předmětů -reklamní zakázky.

Fotoateliér - fotografování, miminka, děti, rodiny, těhulky, tabla, zvířátka. Reportáže - srazy, svatby, plesy, křtiny, výročí. Prodej- alba, rámečky, clipy, fotobrašny Výroba- fotografie, fotoplátna, hrníčky, fotokeramika na hrob.

Pískování a rytí / gravírování / písma, přírody, architektury, zvířat, postav a portrétů lidí na vázy, půllitry, skleničky / svatební a maturitní číše /, sportovní poháry, karafy, tabulové sklo do dveří a zrcadla. Zhotovení písma, náboženských námětů, přírody i portrétů do desek z leštěného kamene a černého skla na náhrobky. Zhotovování ...

Přímý dovozce, výroba, velkoobchod, internetový obchod, prodej: - velikonoční, vánoční i celoroční dekorace do interiéru Velikonoční ozdoby-barvy na vejce, obtisky, samolepky, košilky na vejce, plyšová kuřátka, věnečky, zápichy, plastová vajíčka, věnce, pomlázky, slepičky. Vánoční ozdoby -okenní folie bez lepidla, slaměné dekorace, přírodní ...

Firma TOURIST CENTRUM s.r.o. se zabývá směnárenskou činností. Pro firmy i fyzické osoby nabízíme možnost bezhotovostních výměn - devizové obchody. Dále se zaměřujeme na nákup a prodej valutu a dálničních známek i do zahraničí. Služby: - výkup všech mincí bez poplatku - výkup bývalých evropských měn - valuty - devizové obchody (bezhotovstní ...

Maloobchod: - bylinné produkty - čaje - amulety, mandaly - energetické obrazy - vonné tyčinky

Prodejna - dárková síň Prodej, e-shop: - dárkové balíčky, dárkové koše pro firmy, společnosti i jednotlivé zákázníky. Rozvoz dárkových košů přímo k zákazníkovi.

Prodej: - dárkové zboží. Květinářství. - řezané, hrnkové, sušené a umělé květiny.

On-line knihkupectví, prodej: - knihy, tarotové karty, drahé kameny, minerály, šperky, vonné tyčinky, vůně, svíčky, přírodní kosmetika, mýdla, tělové oleje, čaje, byliny, výživové doplňky, mandaly, dekorace, dárky, relaxační hudba .

Prodej, výroba: - šátky a šály ručně malované hedvábí - barevné provedení vašich představ.

Maloobchod, prodej: - potřeb pro školáky i do kanceláře - pohlednice a přání do obálky - dárkového zboží, vlasové bižuterie - dětských knih a leporel - balícího papíru, dárkových tašek a stuh