Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Prodej přírodní a organické kosmetiky pro péči o tělo, pleť, vlasy pro muže a ženy. Přírodní dekorativní kosmetika. Internetový obchod s ekologickými úklidovými prostředky.

Zdeněk Šedrla provozuje drogerii.

Lucie Kožár se zaměřuje na výrobu a prodej pleťové kosmetiky, prodej parfémů, doplňků stravy, mechových obrazů a mnoho dalšího.

Prodej: - smíšené zboží. Ubytování: - apartmány.

-Výroba chemických látek, vláken a přípravků a kosmetických prostředků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba ...

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.

Potraviny Ngoc s.r.o. - prodej potravin a smíšeného zboží. Potraviny jsou součástí řetězce CP BALA.

Drogerie Valášek Speciál je velkoobchodní dodavatel drogistického zboží. Nabízí firmám i konečným zákazníkům z regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště, Luhačovice, Veselí na Moravě, prodej profi drogerie, eko drogerie, čistících prostředků značek Star, Cormen, Madel, Kalvei, Alfaclassic, Ryor, Bione, Vivaco, Dr. Popov, Ziaja. Máme výhradní ...

Přírodní produkty z rašeliny vyrábí a prodává firma Ludmila Jílková - Torf. Náš výrobní program zahrnuje Balneo produkty a kosmetiku. Sfagnum Cosmetic je kosmetika, která díky vysokému obsahu minerálních látek a huminových kyselin, obsažených v rašelině a rašelinovém extraktu, působí blahodárně na pokožku celého těla. Tato kosmetika je ...

E-shop - potravinové doplňky - probiotické doplňky stravy - kosmetika, opalovací krémy, sprchové oleje.

Internetový prodej parfémů a kosmetiky: - YODEYMA parfémy - doplňky stravy - kosmetika (mýdla, péče o ruce, péče o tělo a vlasy, solární kosmetika, tělové peelingy) - ústní hygiena - svíčky v plechu.

Solárium Kadeřnictví Masáže kosmetika Manikúra a pedikúra Prodej parfémů a kosmetiky: - YODEYMA parfémy - doplňky stravy - kosmetika (mýdla, péče o ruce, péče o tělo a vlasy, solární kosmetika, tělové peelingy) - ústní hygiena - svíčky v plechu.

Lucie Orságová vede internetový obchod, kde nabízí dárkové tašky, gumičky do vlasů, odličovací látkové tampony apod. Při výrobě používá vyřazené látky, starší povlečení, zbytkové prostřihy látek... snaží se se svou sestrou starým věcem dát novou tvář a vytvořit tak nové funkční věci - výrobky jsou 100% tvořeny handicapovými osobami.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -kancelářské potřeby -papír -psací potřeby -školní potřeby -drogerie -kancelářský nábytek -tiskárny, tonery, cartridge.

Společnost BK Kosmetika, s.r.o. provozuje kosmetický salon: - kosmetika - masáže - kadeřnictví - manikúra, pedikúra

Maloobchod, prodej: - zubní kartáček - zubní pasta - rovnátka - dentální hygiena.

Medisun profi s.r.o. vyrábí a vyvíjí: - spotřební materiály - hygienický program - ucelený program lékařského mobiliáře pro operační sály, přípravny a laboratoře - přístroje pro gastroenterologii, endoskopii - desinfektory - vyplachovače ložních mís - lékařská kosmetika - ochranné pomůcky a další. Poskytujeme záruční i pozáruční servis, ...

Společnost Mlsalín, s.r.o. provozuje eshop se zdravou výživou: - ořechy, sušené plody - kosmetika - speciální mouky - zdravé oleje - koření - semínka aj.

Společnost ROSOMAC, s.r.o. zajišťuje výrobu stavebních hmot. Suché maltové směsi KERATMEL: -tmely na lepení obkladů a dlažeb (dlažby) -tmely na spárování obkladů a dlažeb -tmely na tenkovrstvé zdění pórobetonu -vodotěsný tmel -adhezní můstek a další doplňkový sortiment. Suché stínicí barytové směsi X-RAX STOP: -barytová omítka ...

Biolka, s.r.o. provozuje internetový prodej na svém e-shopu: - čaje - bylinky - koření - přírodní kosmetika - doplňky stravy - éterické oleje

prodej, e-shop: -drogerie -kosmetika.

Prodej, e-shop: - zdravá výživa - mléčné výrobky - džemy - cerálie - pečivo - čaj - drogerie - doplňky stravy