Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Prodej, e-shop - zelené potraviny - bylinné koncentráty - potravinové doplňky - doplňky stravy - regenerační a bylinné krémy.

Společnost LEIFHEIT s.r.o. je výrobce a dodavatel širokého sortimentu zboží pro domácnost. V naší nabídce najdete úklidové pomůcky, mopy, žehlící prkna, sušáky na prádlo pro vnitřní i venkovní použití a kuchyňské potřeby. Sídlíme ve městě Blatná. Sušáky, žehlící prkna: - sušáky na prádlo, doplňky k sušákům - otočné, rozkládací sušáky na ...

Společnost Jednota, spotřební družstvo ve Vimperku provozuje síť prodejen COOP v okrese Prachatice. V oblasti obchodu máme dlouholetou tradici. Provozujeme velkoobchodní i maloobchodní činnost s širokou nabídkou potravin, zboží denní potřeby a spotřební sortiment. Maloobchod, prodej: - základní potraviny - smíšené zboží - pekařské ...

Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny -zelenina -drogerie -průmyslové zboží -prádlo.

Specialista na produkty z technického konopí. Výroba, prodej - konopné stavební izolace - hliněné stavební prvky, malty a barvy - dřevěné šindele a jiné stavební prvky - konopné potraviny a nápoje - konopné medikamenty - konopná kosmetika a drogerie - konopný textil a obuv - konopné užitné předměty.

Líčení svatební, plesové, komerční, přehlídkové, volná tvorba Kosmetické ošetření německou kosmetikou BABOR Prodej kosmetiky BABOR Kosmetické poradenství Brazilská depilace pro ženy vosky Lycon Masáže uvolňující, sportovní, Lomi-lomi Prodej dárkových poukazů na služby

Kliment Janda se zabývá výrobou a prodejem přípravku na léčbu lupenky (psoriázy). Kosmetický přípravek, olejíček, je vyroben speciální technologií ze žloutků slepičích vajec a neobsahuje žádné chemické přísady, nemá vedlejší účinky a mohou jej používat i děti. Výroba, prodej: - Jandův kosmetický přípravek na léčbu lupenky, olejíček ze ...

Služby - solárium - prodej kosmetiky. Další pobočka: U KARLA - Obchodní dům U Karla - 2. patro, Karla IV. 103/4, České Budějovice - telefon: 387 203 633, e-mail: ukarla@sun4u.cz - pondělí až pátek: 9 - 16 hodin.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

E-shop Prodej: - drogerie - kosmetika - domácí potřeby - víno

E-shop: - ústní vody - zubní, mezizubní, elektrické kartáčky - mezizubní péče.

Prodej - drogerie - dekorativní a tělová kosmetika - parfémy - barvy, laky.

Internetový obchod, e-shop: - přírodní kosmetika.

Společnost KONFORT CZ s.r.o. zajišťuje obchodní zastoupení BIO výrobků a wellness rituálů Pure Fiji. Doplňkovou aktivitou společnosti je provozování e-shopu www.prolek.cz. Na internetovém obchodu najdete kosmetiku různých značek, masážní prostředky a další. Provádíme školení různých wellness rituálů Pure Fiji.

Velkoobchod, prodej, e-shop - svíčky - vonné vosky - přírodní kosmetika - mýdla, masážní oleje.

Prodej, e-shop: - bio kosmetika - ekodrogerie - biopotraviny

Služby: -čistící a úklidové služby -jednorázové i pravidelné úklidy -praní prádla, mandlování -svoz a rozvoz prádla v ceně -údržba travnatých ploch a zeleně -sekání trávníků, hřišť -údržba soukromých zahrad, firemních i veřejných prostranství. Prodej: -úklidové prostředky -strojní zařízení -chemie.